LEGO Mærsk Line

Nu kan du bygge din helt egen flåde med de nye sæt fra LEGO Maersk.

I denne underfamilie fra LEGO kan du finde alle mulige forskellige former for maskiner fra transportverdenen, der er skabt til at se så realistiske ud som muligt. I underfamilien LEGO Maersk findes der både skibe, toge, lastbiler og meget andet, så du kan genskabe den realistiske verden med transport af gods.

Denne serie er blandt de mere komplicerede, og det anbefales til de fleste sæt, at brugerne er de ældre børn. Nogle af sættene er både komplekse og har flere tusinde dele, men hvis du kan formå at bygge dem, kan du have masse af sjov.

Til de mest komplicerede sæt fra LEGO Maersk findes der endda fødder og stativer med, hvor du kan sætte dit mesterværk op på til skue, efter at du har bygget det.

Bliv LEGO ekspert med LEGO Maersk 10241

Den enorme koncern Maersk har formået at bygge verdens største skib, og nu har du muligheden for at bygge verdens største skib i LEGO med LEGO Maersk 10241.

LEGO 10241 fra LEGO Maersk er en tro kopi af verdens største skib, og derfor følger der naturligvis også utrolig mange dele med i sættet. LEGO 10241 sætter er mærket som Ekspert, og det er altså et sæt som større børn såvel som voksne kan få glæde af.

I kan få mange timer til at gå med at bygge det fascinerende LEGO 10241 skib, og som belønning når i endelig er færdige, kan i sætte den op på den tilhørende fod til skue for jeres bekendte. Med i sættet følger der nemlig en officiel stander til den, hvor detaljer om det komplicerede LEGO Maersk skib er indgraveret.

At bygge LEGO 10241 er den ultimative test i dine LEGO færdigheder, og hvis du formår at færdiggøre den, kan du officielt kalde dig for en LEGO Ekspert.