LEGO Modular Buildings

De spændende sæt fra LEGO Modular Buildings er lavet for dig, der elsker LEGO og de mere komplekse udfordringer.

De forskellige sæt fra LEGO Modular Buildings er en del af den store underfamilie LEGO Creator. Det er nogle af de mere avancerede sæt, der virkelig kræver koncentration og gode egenskaber som LEGO-bygger.

LEGO Modular Buildings er det perfekte sæt for dig, der samler på LEGO. Her kan du nemlig fortsætte med at udvide din samling, til du har din helt egen by.

Design din egen by med LEGO Modular Buildings

Som en del af LEGO Creator er de spændende sæt fra LEGO Modular Buildings nu på markedet, hvilket giver dig muligheden for at samle sæt til at bygge din helt egen by I LEGO. Alle sættene fra LEGO Modular Buildings er nemlig udformet, så de passer sammen. Du kan altså bygge din helt egen gade eller by, hvor du selv er arkitekten og bestemmer, hvordan byen skal se ud, og hvem der skal bo i den.

Det gode ved sæt fra LEGO Creator er også, at de giver lidt mere frihed til byggeren, da disse store sæt kan ombygges til adskillige andre konstruktioner. Der findes medfølgende guider i sættene, hvor du kan få inspiration til, hvordan du kan ændre designet, hvis din by trænger til fornyelse, men du kan naturligvis også selv være kreativ og komme op med dine egne konstruktioner.

Prøv for eksempel at starte med et sæt som LEGO 10246, der indeholder 2262 dele, som gerne skulle ende med at blive til et par forskellige bygninger, hvor du både har butikker, lejligheder og hyggelige terrasser.

Som en vigtig del af din by hører LEGO 10224 også, der er byens gamle rådhus. Med hele 2766 dele tårner dette rådhus sig op over de andre bygninger i din by og vidner om, hvilken mester du er i at bygge LEGO.