LEGO Tog og køretøjer

Nu er der endelig kommet en række spændende sæt fra LEGO, der egner sig for dig, der elsker tog og køretøjer.

Med de forskellige sæt fra underfamilien LEGO Tog og Køretøjer kan du bygge en række af de mest ikoniske biler og tog fra historien.

I LEGO Tog og Køretøjer findes der både sæt for de yngre børn og for de ældre, der søger mere komplicerede sæt og udfordringer. Nogle af de største sæt kan endda udfordre både de ældste børn og deres forældre.

Byg en LEGO VW med LEGO Tog og Køretøjer

En af de mest ikoniske køretøjer fra historien er det klassiske folkevognsrugbrød. Nu har du muligheden for at bygge din egen LEGO VW Rugbrød. I LEGO 10220 finder du intet mindre end 1332 dele, der til slut ender med at være en tro LEGO kopi af det klassiske VW rugbrød. Den har både hjul, vinduer og andre funktioner, der fungerer, så du også kan tage på køreture med den, når den vel er blevet bygget.

Et andet sæt som du kan få meget sjov ud af fra LEGO Tog og Køretøjer er et sæt er LEGO 10219. I dette sæt følger der 1234 dele, der sammen bliver til et fragttog fra Maersk og en række biler og tilbehør, der gør, at du kan bygge din helt egen transportstation.

Hvis du virkelig er interesseret i gamle toge, kan du også bygge dit eget LEGO damptog.

Uanset hvilke sæt du er interesseret i fra LEGO Tog og Køretøjer, så er du garanteret masse af sjov og mange gode udfordringer med at bygge dine konstruktioner. Du kan lege med de forskellige sæt enkeltvis eller samle på flere, så du kan bruge dem sammen med dine andre sæt eller for eksempel til at anvende i din egen LEGO By.