LEGO Duplo klodser

For de helt små er LEGO Duplo klodser et populært byggesæt, som styrker leg, læring og udvikling. Her går leg og læring hånd i hånd, når der bygges med de store LEGO klodser i stærke farver.  Brug flere timer sammen med barnet om at bygge biler, tårne og huse, eller overlad legen til barnet selv, mens du ordner andre ting. Her er timevis af underholdning.

Bliv togchauffør på en LEGO togbane

Især LEGO togbane er et hit blandt de små. Når toget er samlet og læsset med byens passagerer og sættes i gang hen over togbanen med et ”fut fut”, så er alting godt. Få passagererne trygt og forsvarligt på og af toget til og fra deres ønskede rejsedestinationer. Måske har de meget bagage, som skal læsses på toget, og måske har de et kæledyr, som skal have godbidder og klappes under turen. Der er nok at lave som togchauffør på et LEGO Duplo tog på byens største togbane, som går gennem alle de små LEGO byer, ud til vandet og ind i skoven.

LEGO Duplo tog med tal

Alle tog har nummereret vogne, og det gælder naturligvis også for LEGO Duplo tog. På de populære rejser er der op til ni vogne, og det er nemt at se, hvilket nummer vognen har med det store nummer på vognsiden. Vognene skal naturligvis hægtes på toget i rækkefølge, så det er en god ting, hvis man kan talrækken fra 1-9, ellers lærer man det hurtigt med hjælp fra togets søde og erfarne stewardesser.

LEGO Duplo – en verden af leg

Med LEGO Duplo er der noget for enhver interesse. Prøv Min Duplo By, Pink Byggesjov, DC Comic Super Heroes, Disney Pixar Biler, Disney Flyvemaskiner eller Disney Jake og Piraterne fra Ønskeøen. Serierne kan sagtens blandes, så legen kan udvides, og Jake og Piraterne kan eksempelvis blive gode venner med Disney Flyvemaskiner. Slip fantasien løs og kombinér de mange serier. Byg en bondegård, kør ræs med sjove køretøjer, leg politimand eller brandmand, åbn en Zoo, et slot eller et cirkus. Mulighederne er uendelige, så længe legen er god.