LEGO Monster Fighters

Den spændende serie LEGO Monster Fighters fortæller en tryllebindende historie, hvor forskellige tapre LEGO figurer drager på missioner og jager mystiske monstre.

Historien om LEGO Monster Fighters beretter om den grufulde og kloge Lord Vampyre, der bor i det mørkeste kammer i det største slot i hele LEGO Monster Fighters verdenen. Her vågner han ved en fuldmåne, og han begynder at lave en udspekuleret plan. Han vil med sin plan forvandle dag til nat og slippe alle verdens monstre fri. Dette vil skabe kaos og ødelægge verden fuldstændig, så nu er det altså op til dig og dine LEGO Monster Fighters at stoppe den onde Lord Vampyre og hans plan, før det er for sent.

Mød alle monstre i LEGO Monster Fighters film:

Bliv helten og red verden med dine LEGO Monster Fighters

For at stoppe den onde plan fra at udspille sig er det altså nu op til dig og dine LEGO Monster Fighters at slå til, før Lord Vampyre slipper monstrene fri.

For at slippe alle verdens onde monstre fri kræver det, at Lord Vampyre samler en række specielle sten, der alle er gemt i fjerne dele af denne verden, hvor farlige monstre og mystiske figurer vogter over dem. Det er vigtigt, at du og dine LEGO Monster Fighters når frem til disse sten, før den onde Lord Vampyre gør det.

Med disse sæt fra LEGO kan du i selskab med Dr. Rodney Rathbone, Frank Rock, Jack McHammer, Major Quinton Steele og Ann Lee kæmpe dig vej mod de forskellige sten og stoppe verdens undergang.

På din farlige mission skal du igennem eventyrlige men farlige områder, hvor onde monstre venter på at gøre alt hvad de kan for at beskytte de vigtige sten. Du vil møde onde monstre som Crazy Scientist og hans monster, Spøgelser, Menneskeflagermus, zombier, uhyggelige vampyrer og mange andre monstre, der vil forsøge at stoppe dig på din færd.