LEGO Movie

Har du ikke set den nye LEGO Movie? Nu kan du opleve et eventyr uden lige, hvor en computer animeret verden af LEGO figurer og bygninger danner rammerne for den spændende historie.

I The LEGO Movie er hele LEGO verdenen i fare, og det er op til en ganske normal LEGO konstruktionsarbejder at redde verden fra at gå under. Han er den udvalgte, og nu skal han sammen med en række andre på en mission for at stoppe den onde Lord Business og hans plan, som kan sætte jorden i fare.

Bennys rumskib fra The LEGO Movie:

Se The LEGO Movie og leg med figurerne derfra

The LEGO Movie er en fascinerende 3D animeret film, hvor LEGO figuren Emmet pludselig bliver udvalgt til at være en yderst ekstraordinær person, der bliver nødt til at drage på en farlig mission.

På sin farlige mission støder Emmet på en række både farlige og venlige personer, og det er nu op til ham at vælge, hvem han kan stole på. I The LEGO Movie må Emmet kæmpe sig forbi onde personer. Heldigvis får han hjælp på vejen af en række spændende figurer, som du nu også kan få some LEGO Minifugures.

I The LEGO Movie møder Emmet blandt andet Abraham Lincoln, Panda Guy, Velma Staplebot, William Shakespeare, Wiley Fusebot, Wild West Wyldestyle, Marsha the Queen of Mermaids og mange flere på sin mission, hvor han skal stoppe President Business. Alle disse figurer og mange flere fra The LEGO Movie findes nu som LEGO Minifigures, hvor du kan skabe din egen LEGO Movie eller lege med dem sammen med dine andre sæt fra LEGO.

Der findes også en række forskellige sæt fra LEGO, som alle er inspireret af The LEGO Movie. Du kan altså genskabe scenerne fra filmen eller måske skabe din helt egen film, hvor du med dine nye figurer selv drager på en mission for at stoppe den onde President Business.