LEGO Advanced Models

Advanced models

Advanced models består af flere forskellige familier. Vælg det ønskede tema!

LEGO Advanced models

LEGO Advanced Models er som navnet antyder avancerede byggesæt med meget høj detaljeringsgrad. De flotte byggesæt har typisk et stort antal byggeklodser, så det er meget tidskrævende at samle dem, men samtidigt også meget underholdende. Det er en hyggelig aktivitet, som du kan dele med dit barn.

Få en forsmag af de mest avancerede modeller fra LEGO:

Køb dem straks

LEGO Advanced Models er så flotte, at de sagtens kan benyttes som udstillinsgenstande og samleobjekter. Dine venner og familie vil beundre dine LEGO Advanced Models lige så meget som dig selv. LEGO Advanced Models er kun på markedet i begrænset tid, så det er en god idé at købe sættene, når de er der. Ellers kan du komme til at betale betydeligt mere for dem, da mange ser dem som samleobjekter. Samleobjekter har som bekendt en tendens til at blive dyrere, jo ældre de er. På internettet findes der flere sider, hvor samlere af LEGO Advanced Models udstiller, diskuterer, køber og sælger deres sæt.

Vanedannende hobby

I LEGO Advanced Models finder du mange forskellige skalamodeller fra kendte biltyper, tog og skibe til berømte bygningsværker. Det må betegnes som vanedannede at samle LEGO Advanced Models, så selvom et sæt er nok ad gangen, så er det sjældent nok i det lange løb. LEGO Advanced Models henvender sig både til børn og voksne, men de yngste skal uden tvivl have lidt hjælp til de avancerede tegninger.  Det er imidlertid en rigtig god familieaktivitet til de lange vinteraftener.

Den kendte kvalitet

Med LEGO Advanced Models får du byggesæt af optimal kvalitet. Advanced Models lever fuldt ud op til LEGOs ry for overlegen plastkvalitet og fremme af såvel leg som læring. Med en LEGO Advanced Models i gavekurven går du ikke galt, uanset om modtageren er et stort barn eller en voksen med legehjertet i behold.