LEGO bygge klodser

Bygge klodser

Bygge klodser består af flere forskellige familier. Vælg det ønskede tema!

LEGO Bygge klodser

Her finder du et overflødighedshorn af LEGO DUPLO og legoklodser til absolut rimelige priser. Find den perfekte gave til dine børn, nevøer, niecer eller andre børn, der skal stimuleres og underholdes på en udviklende og kreativ måde. I selv de mest simple LEGO byggeklodser er der mange timers spændende leg og udfoldelse for store og små.

LEGO DUPLO

DUPLO henvender sig primært til børn i alderen fra 18 måneder til fem år. De store LEGO DUPLO byggeklodser er dobbelt så store som almindelige LEGO klodser, så barnet ikke kan sluge eller blive kvalt af klodserne. Alle kanter og hjørner er desuden afrundede, så de ikke kan skære eller rive barnet, når det leger med klodserne. Den store størrelse gør det nemt for de mindste at bygge med LEGO DUPLO, fordi de ikke kræver en meget udviklet finmotorik. LEGO DUPLO klodserne fås i mange forskellige farver og kan bygges sammen med LEGO klodser i almindelig størrelse.

Legoklodser

Det er ikke uden grund, at legoklodser har været populære i adskillige årtier. De farverige klodser fra LEGO kan kombineres i en uendelighed, og sortimentet bliver hele tiden udvidet eller udskiftet med aktuelle temaer. Legoklodser henvender sig såvel til piger som drenge, og der er heldigvis ingen øvre aldersgrænse for at lege med LEGO.

Fra spæd til voksen

Legen  med legoklodser stimulerer barnets fantasi, motorik og logiske sans. Jo ældre barnet bliver, jo mere elektronik og computerprogrammering kan der tilføjes til legen. Der findes adskillige fora, hvor både teenagere og voksne deler deres erfaringer og oplevelser med LEGO, og LEGO producerer adskillige serier, der henvender sig udelukkende til voksne. LEGO DUPLO og almindelige legoklodser kan fint danne rammen om mange års leg, udvikling og fornøjelse. Del LEGO produkterne med dit barn, din partner, dine venner eller dine forældre.

Se LEGO klodsens uanede muligheder: