LEGO City

CITY

LEGO CITY

Solen står op over LEGO City, og byen vågner langsomt. Biler begynder at køre, fabrikkernes hjul drejer, fly lander og letter i lufthavnen, mens politi og brandvæsen rykker ud til en ulykke. Ude på landet passer landmanden sine køer og heste, og i skoven har en bjørn jaget en skovarbejder op i et træ. Der er gang i den, når LEGO City folder sig ud.

By og land

LEGO City byder på alle de ting, som by og opland indeholder. Se her på siden efter de gode LEGO City tilbud. Børnene finder i LEGO City alle de ting, som får en by til at hænge sammen. Her er infrastruktur i form af fly, tog og biler samt politi og brandvæsen. I havnen laster og losser skibene, men havnepolitiet patruljerer. I byen er der altid vej- og konstruktionsarbejde med tunge maskiner, og på landet arbejdes der med landbrugsredskaber, skov- og minedrift. På stranden køres der beach buggy, og på søen sejles der med fritidsbåde. Selv et rumcenter findes der i LEGO City. LEGO astronauterne gør klar til at tage ud i rummet med deres rumraket. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan dine børn kan bygge en by med alt, hvad dertil hører.

Udvikling gennem leg

Uanset hvad du giver dine børn til deres LEGO City, vil de altid kunne finde en plads til det. En storby har brug for mange gravemaskiner, politibiler og fly. De små LEGO mænd har altid noget at give sig til i en travl LEGO City. Udover at hygge sig med legen udvikler dine børn sig også. LEGO City er med til at stimulere deres kreativitet samt styrke deres finmotorik. De mange dele kan kombineres på mange spændende måder, så legen kan hele tiden udvikle sig i uventede retninger. Her på siden finder du altid et godt LEGO City tilbud.

Se denne sjove LEGO City film fra LEGO Club Show: