LEGO Arktisk

Er du klar til ekstreme, arktiske vejrforhold? Så tag med LEGO Arktisk på ekspedition i den frosne ødemark på Polarisen. Udforsk isens hemmeligheder og bliv en del af et toptunet og professionelt team, der blandt andet består af videnskabsmænd og polarforskere.

LEGO 60036 – En arktisk ekspeditionsbase

For at kunne overleve det ekstreme vejr på Polarisen er det vigtigt at have en base. LEGO 60036 i Arktisk serien er en kæmpe ekspeditionsbase, som indeholder alt det nødvendige, når du drager med dit team på ekspedition. Hav base på den højteknologiske LEGO City arktiske ekspeditionsbase, hvorfra I kan tage på individuelle missioner og undersøge isen, der langsomt men faretruende smelter.

LEGO 60036 indeholder fire polarforskere, en pilot, en videnskabsmand og en assistent. Polarforskerene kender terrænet som deres egne bukselommer, og videnskabsmanden kommer frem med livsvigtige resultater af både korte og flerårige undersøgelser af isen og vandet under overfladen. Assistenten hjælper dig med at bevare overblikket, og piloten står klar til at hjælpe dig med at undersøge områder, der ikke er til at komme i nærheden af til fods.

Arktisk isbryder bryder isen og isens hemmeligheder

Kom hurtigt frem i den tykke is med en stor og kraftfuld isbryder. Du får hurtigt brug for ekstra kræfter i det barske terræn, og her er isbryderen din ven. Den arktiske isbryder kan bringe livsnødvendige forsyninger ud til ekspeditionsbasen. Når isbryderen ankommer til basen, gælder det blot om at kaste anker og transportere containerne sikkert i land med hjælp fra blandt andre fire polarforskere og kaptajnen, der arbejder ombord på skibet.

Arktisk forsyningsfly udforsker polarisen

Du kommer hurtigt rundt i landskabet med et arktisk forsyningsfly, som transporterer forsyninger til jeres base og samtidig flyver dig og teamet til nye udforskningsområder. Hop ombord, og tag styringen som pilot. Flyv over den arktiske natur, og bring forsyninger frem til dine kolleger. Lastrummet kan åbnes og fyldes til randen med vigtige materialer og madvarer.

Værdifulde redskaber hjælper teamet

Når man skal overleve under de arktiske vejrforhold, er det essentielt, at man har de rigtige redskaber til at arbejde effektivt. LEGO Arktisk er et omfattende byggesæt, som også tæller en snescooter, truck, forpost og meget mere, som styrker teamets arbejde fra ekspeditionsbasen.

Brug flere timer på at løse utallige missioner, og opklar mysteriet, der gemmer sig i Polarisen og dens hemmeligheder og har stor indflydelse på menneskenes overlevelse.