LEGO Brandvæsen

Drømmen om at blive en dygtig brandmand opfyldes med LEGO Brandvæsen. Køb startsættet og start fremtiden som heroisk brandmand. Mange opgaver står klar til at blive løst; lige fra at hjælpe katten sikkert ned fra træet til at slukke flammerne i kælderen i LEGO Citys folkeskole, inden de gør alvorlig skade.

Hav en base med LEGO brandstation

En tre etagers brandstation er en super attraktiv og ganske nødvendig base at have for byens brandchef og brandmænd. Her kan brandmændene forberede sig på livsvigtige aktioner og slappe af efter en hård opgave.

På en rigtig brandstation skal der være en rigtig brandmand-stang; sådan en brandmændene kan glide ned af, når der er udrykning, og det skal gå rigtig stærkt. Sådan en stang er der naturligvis på LEGO brandstation som en del af LEGO 60004 serien. Lev dig ind i rollen som brandmand, når du har et minut til at komme fra opholdstuen på 1. sal til brandbilen i garagen iført brandmandsuniform og klar til at slukke en farlig LEGO brand.

På tagetagen er der desuden en stor landingsbane til brandvæsnets helikopter.

De rigtige køretøjer

En brandmand skal have mange muligheder for at rykke ud hurtigst muligt. Med LEGO brandstation medfølger der en stor, virkelighedstro brandbil, en personbil til brandchefen og en helikopter, som kan flyve op over bygningerne og give brandmændene et overblik over en livstruende situation.

I brandbilen kan du samle et stærkt redningsteam, som hver har deres opgave; én styrer bilen, to brandmænd har kontrollen over brandslangerne og én klarer kommunikationen mellem ofre og redningsfolk.

Skal det gå ekstra hurtigt med at komme frem til ulykkesstedet er en brandvæsen-ATV særligt praktisk. Her kan du køre alle steder, hvor det ellers er umuligt for brandbilen at komme frem.

Et kæmpestort byggesæt til mange timers leg

LEGO Brandstation er et af de helt store LEGO byggesæt. Byggesættet indeholder tre køretøjer, store gennemsigtige vinduer, to garagedøre, fem minifigurer, en brandchef, en pilot og tre brandmænd med forskelligt tilbehør.

Brug timevis på sjov og udfordringer, og udlev den tidlige drøm som supersej brandmand, der reder dagen i LEGO City for byens mennesker, dyr og bygninger.  Lad brandchefen dirigere brandmandsteamet, så branden bliver slukket hurtigst muligt med kun få skader. Øvelse gør mester, og jo flere brande der slukkes, des bedre bliver teamet til at klare opgaverne.