LEGO Deep Sea Explorers

Nu kan du drage på eventyr med de mange nye og spændende undervandssæt fra LEGO. Serien LEGO Deep Sea Explores er en del af den allerede verdenskendte LEGO Explorers, hvor forskellige minifigurer drager på eventyr rundt omkring i verden. I disse forskellige sæt har de eventyrlige figurer fokuseret på at drage på spændende opgaver under havets overflade.

Du kan derfor finde alt lige fra det store og eventyrlige dybhavs udforskningsskib til LEGO helikoptere, ubåde og dybhavsubåde, der hjælper de eventyrlystne minifigurer på jagt efter forsvundne skatte på havets bund.

Drag på eventyr med LEGOs dybhavs udforskningsskib

Det største og mest omfangende sæt fra LEGO Deep Sea Explorers er det fantastiske dybhavs udforskningsskib, der indeholder intet mindre end 717 dele. Udover det store dybhavs udforskningsskib hører der også minifigurer og andet spændende tilbehør med i det store sæt. Til at supplere det store skib på jagten efter spændende fund og skatte under havets overflade, findes der også en række andre sæt fra LEGO.

Du kan for eksempel også få en LEGO helikopter, der er lavet specifikt til at drage på opdagelse over havet. Du kan også blive helten i dit helt eget undervandseventyr, hvor du med din LEGO ubåd kan komme helt tæt på gamle skibsvrag, der kan gemme på store skatte.

De forskellige undervandssæt er primært rettet mod alderen 8-12 år, men der er ingen grænser for hvem, der vil kunne have timevis af sjove stunder med at både bygge disse dybhavsubåde og andre maskiner fra LEGO Deep Sea Explorers samt lege med dem efterfølgende.

De nye sæt til havet kan også kombineres med dine resterende LEGO Explorers, hvor du nu åbner døren op for en endnu større verden, hvor nye oplevelser venter dine minifigurer.

Her på siden forhandler vi både det store sæt med dybhavs udforskningsskibet samt andre sæt som dybhavs helikopteren, dybhavsscooteren, dybhavsstartssættet og dybhavs ubåden.