LEGO Køretøjer

Er du bidt af et dæk, og har du fart i blodet, er LEGO Køretøjer helt sikkert noget for dig. Sæt dig bag rettet i en stor og kraftfuld autotransporter eller kryb ned i sædet på en splinterny og hulans hurtig racerbil.

LEGO racerbil

Tag udfordringen op fra vennerne og konkurrenterne på racerbanen i en lynhurtig LEGO racerbil. Giv de andre baghjul og jubl, når du har nået målstregen som den første. Kys den skinnende pokal, når du står på vinderpodiet foran alle dine fans. Med LEGO racerbil får du en supersej racerkører med en smart hjelm sammen med bilen.

LEGO autotransporter

Måske er du mere til store, mekaniske køretøjer, som kan transportere andre biler og store ting? LEGO autotransporter er også en del af LEGO køretøjerne og en af de tunge drenge i klassen. Her får du solide kræfter for alle pengene.

Gør LEGO Citys nye bilejere en tjeneste, og bring deres biler direkte til døren. Du kan glæde mange bilejere på din vej, for autotransporteren kan have mange biler på ladet.

Levér de seje sportsvogne til den spændte og succesfulde bilforhandler, der står klar med betalingen for din tjeneste, når du kører ind på parkeringspladsen med de spritnye, polerede biler klar til salg.  Tag de gamle biler med retur, og aflevér dem hos skrot.

LEGO autotransporter består af en chauffør, en forretningsmand, to smarte sportsvogne og naturligvis en kæmpe autotransporter.

LEGO køretøjer siden 1989

De første, virkelighedstro LEGO køretøjer blev til i slutningen af 80’erne. Siden har spændende samarbejder med blandt andre McLaren, Ferrari, Porche og Disney Pixar Biler gjort legen med LEGO køretøjer endnu sjovere og autentisk.

Få en drengedrøm om en ægte racerbil i carporten opfyldt i miniatureformat med et udvalg af topsmarte og detaljerede LEGO racerbiler.

Udover LEGO racerbiler og autotransporter findes der også ladvogne, busser, ATV’er, personbiler, skraldebiler og meget mere blandt LEGOs fantastiske køretøjer. Så der er rigeligt at fylde garagen med eller udstille på en åben parkeringsplads i LEGO City, hvor nysgerrige indbyggere kan se din samling.