LEGO Kystvagt

LEGO City Kystvagt er et sjovt og lærerigt byggesæt fra LEGO, hvor du kommer helt tæt på vandet og livet som redningsmand og vagtmand. Tag sammen med dit team ud på forskellige aktioner, og hjælp folk i nød ude på det åbne hav udenfor LEGO Citys kyst. Der er nok at gøre for en professionel kystvagt for at holde byen tryg og sikker.

LEGO 60014 – kystvagtpatruljen er beredt

Med serien LEGO 60014 er kystvagtpatruljen beredt på alle slags udfordringer. Ingen opgave er for stor og ingen for lille for det dygtige kystvagtteam, der har trænet til livstruende aktioner og kontrol af havnens mistænkelige skibe.

Kystvagten er med til at beskytte LEGO City og vandene omkring byen. En almindelig arbejdsdag for en kystvagt byder på mange udfordringer og nye aktioner, der skal gennemføres med succes for at LEGO Citys indbyggere kan føle sig trygge og glade.

Skræm hajerne væk

I kontroltårnet har du modtaget et SOS fra et skib, der er sunket fem kilometer udenfor kysten og flere mænd, kvinder og børn ligger hjælpeløs i vandet omringet af glubske, sultne hajer. Redningsvestene kan holde dem flydende på vandet, men hvis ikke der snart kommer hjælp, er skæbnen dyster for gruppen.

Ryk ud med kystvagtens store redningsskib og -helikopter. Skræm hajerne væk med vandkanoner. Få ofrene forsvarligt hejst op i redningshelikopteren, og bring alle sikkert i land, hvor din opgave er at berolige de skræmte mænd og kvinder samt grædende børn, mens andre fra dit team tilkalder ambulancer og pårørende. Dit team kan holde den livsvigtige kontakt gennem walkie talkies, så misforståelser og mangel på kommunikation undgås under hele redningsaktionen.

LEGO 60014 er et kæmpe LEGO sæt

60014 byggesættet fra LEGO er et af de helt store. Byggesættet indeholder 449 LEGO komponenter til utallige timers underholdning. Med sættet følger naturligvis et redningsskib, en helikopter, et fyrtårn, en speedbåd og tre farlige hajer til at fuldende legen.

LEGO Kystvagtpatrulje er både til leg, læring og udvikling. Børnene kan have det sjovt og leve sig ind i rollen som redningsmænd, mens de lærer, hvordan man håndterer vigtige aktioner og tager ansvar for andres liv, ve og vel. Legen kan udvikle sig og flere scenarier kan bygges på. Foren LEGO kystvagt med LEGO Citys brandvæsen for at sikre hele byens tryghed, uanset hvilke farer der lurer.