LEGO Lufthavn

Vil du have luft under vingerne, får LEGO Lufthavn dig op at flyve. Hvis du har været i en ægte lufthavn, har du sikkert set de store flyvere, som står klar ved landingsbanen og uden problemer flyver af sted op i luften og forsvinder for øjet indenfor et kort øjeblik. Disse flyvere er styret af dygtige piloter og serviceret af søde stewardesser, og i kabinen sidder spændte, rejseklare passagerer, der kan nyde turen og udsigten i himmelrummet. Drømmer du om at blive pilot, så kan du starte din fremtid med LEGO Lufthavn, som gør drømmen til virkelighed med 658 LEGO komponenter.

LEGO Lufthavn – rejselysten er stor

LEGO Citys indbyggere er rejselystne, og hver dag kommer der mange mennesker igennem lufthavnen. Nogen skal flyve langt væk på spændende, eksotiske rejser, og andre skal blot flyve et kort stykke til en større by eller et naboland på forretningsrejse. Uanset hvor turen går hen, skal lufthavnen være klar til at modtage de mange mennesker, når de skal tjekke ind og visiteres, inden de kommer ud til deres gate og er klar til afgang.

Overtag kontrollen

En dygtig og erfaren pilot skal kunne tage kontrollen og bevare overblikket over de mange knapper og skærme, der findes i cockpittet samtidig med, at man skal kunne tale med passagererne og fortælle dem om flyveturen. Er du den fødte pilot? Så sæt dig bag styrestangen, og send flyveren i luften. Når du er højt nok oppe, kan du lade autopiloten overtage og slappe af med dine kolleger, mens du har løbende kontakt til kontrolrummet på jorden og et blik på radaren, der viser de andre flyvere i luftrummet.

Tilbage i lufthavnen

Det er ikke kun i luften, at de rejsende fra LEGO City skal have en god oplevelse, også på jorden i LEGO Citys lufthavn, skal de rejsende føle sig godt tilpas. Sørg for, at alle får en god oplevelse fra start til slut. Pas godt på de rejsendes bagage, som skal læsses og aflæsses på flyverne i lufthavnsterminalen og dukke op på transportbåndet for bagage, hvor de rejsende står og venter. Reparér og servicér flyverne med hjælp fra servicebilerne, så der ikke opstår livsfarlige fejl, der kan få flyveren til at styrte ned.

LEGO City Lufthavnsterminal indeholder 658 komponenter og instruktioner til leg samt fem minifigurer; en pilot, en kontrollør til kontrolrummet og tre medarbejdere. I byggesættet er der nok af muligheder til at fortsætte legen i timevis.