LEGO Politi

Drømmen om at blive en supersej politibetjent er indenfor rækkevidde med LEGO Politi. Prøv kræfter med livet på jagt efter forbrydere og hold lov og orden i trafikken, når LEGO Citys indbyggere krydser gaden ved rødt lys og kører lidt for stærkt i deres biler for at nå på arbejde.

LEGO Politistation – et stykke af virkeligheden

Byggesættet LEGO 60047 indeholder en stor, virkelighedstro politistation. Med fængsel, taglem, udkigspost, parkeringsplads til politibilerne og kontor til betjentene, er det nemt at leve sig ind i rollen som politibetjent på job. Pas på, at fangerne ikke flygter ud gennem taglemmen eller graver sig en flugtrute via toiletterne. Fra udkigsposten kan du holde vagt over fængselsgården og give alarm, hvis du opdager noget unormalt. LEGO City politi er altid på vagt, og byens indbyggere kan være trygge med forbryderne låst forsvarligt inde bag tremmerne.

LEGO 60044 – når politiet må komme til fangerne

Når forbryderne ikke frivilligt dukker op på politistationen for at melde sig selv, må politiet selv opsøge forbryderne og deres tilflugtssted. Med en mobilpolitienhed har politiet et rullende kontor og fængsel, som kan komme helt tæt på gerningsstederne.

High-tech kontrolrummet i mobilenheden har plads til et stort, dygtigt team, der er vant til at opklare forbrydelser på nye steder. Overvåg de mistænkte ved hjælp af overvågningsskærmene i kontrolrummet, og spring til på det rigtige tidspunkt, så forbryderen bliver fanget på fersk gerning.

Hvis forbryderne slipper væk, kan det resultere i en biljagt i høj fart, og så er det vigtigt, at du kan følge med uden at køre galt. Øv dig på politijagten på en åben plads, inden det virkelig gælder. Øvelse gør mester og belønner sig, når du kan lægge en undsluppen forbryder i håndjern på køleren af politibilen.

LEGO 60045 – politipatrulje på vandet

Det er ikke kun til lands, at der bliver begået kriminalitet. Også på vandet er forbryderne på spil og gemmer sig på fjerne øer. Skynd dig til havnen, når du modtager et alarmopkald på politistationen, og hop ombord på politijollen, når den sætter af sted over bølgerne og efter forbrydernes speedbåd. Her er det vigtigt, at du hverken er søsyg eller vandstræk.

LEGO 60068 – Forbrydernes gemmested

Når politipatruljen er sejlet ud i politijollen, kan forbryderne allerede have nået til deres gemmested. På en øde ø, flere kilometer fra fastlandet og LEGO City, holder nogle af de slemmeste forbrydere til på en skjult pram. Afslør deres gemmested, og sørg for, at de ikke slipper væk i deres speedbåd eller firehjulstrækker, der hurtigt kommer igennem øens bakkede terræn.