LEGO Rumfart

Nu er den her endeligt. Den nye kollektion af spændende sæt fra LEGO, der indeholder rumfærger, rumraketter og en hel rumhavn.

Hvem har ikke drømt om, at være astronaut? Nu har du muligheden for at skabe din helt egen verden i rummet, hvor du bliver helten, der drager på eventyr med dine nye LEGO rumfærger og rumraketter.

Udforsk rummet i en LEGO rumraket

Hvad enten du er på udkig efter nye og fjerne planeter eller vil hjælpe med at sende en satellit i kredsløb, så findes der en masse muligheder i de spændende rumsæt fra LEGO.

Når du først har fået din egen LEGO rumfærge, vil du kunne drage ud i rummet og blive astronauten, der skal stå for livsvigtige opgaver. Du kan hjælpe med at lave eksperimenter på Mars, reparere satellitter eller blot flyve rundt på opdagelse i rummet.

I vores kollektion her på Billige Klodser findes der blandt andet en LEGO Forsyningsrumfærge. Med dette sæt kan du flyve rundt i rummet med dine astronaut minifigurer, der har til opgave at bygge og sende en satellit i kredsløb. Vores Rum-startssæt er også en god begyndelse på dine eventyr i det ydre rum, da du her får flere forskellige minifigurer samt redskaber og maskiner, der er egnet til masse af forskellige opgaver i rummet.

Byg din egen LEGO Rumhavn

Vi forhandler også det store sæt med LEGO Rumhavnen, hvor du med de 586 dele kan bygge din helt egen LEGO Rumhavn. Her i sættet er der en masse klodser til både at bygge hele din LEGO Rumhavn, hvor der skal være plads til den store rumraket samt din nye rumfærge. Når du har bygget din rumhavn, er det tid til affyringen af raketten, hvor du og dine minifigurer bliver heltene i din vigtige mission på vej ud i rummet.

Der findes ingen grænser for, hvor meget underholdning du kan have, ved at bygge og lege med de spændende rumsæt.