LEGO Special

Opsug fjenden i det flyvende luftskib, der også er din arbejdsplads som TIE fighter. Når LEGO City er under angreb fra ydre fare fra luftrummet, er det din opgave som en del af Special Forces TIE fighter at angribe faren og opsuge de onde forbrydere i det flyvende fængsel.

De bedste militærfolk

Kun de bedste militærfolk får lov til at flyve i luftskibet, og du er en af dem. Som TIE fighter er din fornemste opgave at vogte over LEGO City fra oven. Find fjenderne med den roterende antenne, der opfanger selv de svageste signaler fra andre faretruende luftskibe. Når fjenden er fundet, handler det om ikke selv at blive opdaget, før der er mulighed for at kapre luftskibet og overmande besætningen.

Med ombord har du to trænede skarpskytter, der aldrig har ramt ved siden af målet og er trænet til at skyde under de mest besværlige forhold. Hvis det kan undgås, skal skarpskytterne ikke skyde med dræbende skud men blot såre fjenden, så denne ikke har mulighed for at flygte og kan udspørges i luftskibes seje forhørslokaler.

Byg videre på Star Wars historien

Er du vild med Star Wars, vil du elske dette LEGO Special byggesæt. Fortsæt stjernekrigen med dine egne missioner, og bestem selv, hvordan historien ender. Måske kan du samarbejde med LEGO Citys politi, der helt sikkert er interesseret i, at de flyvende forbrydere bliver fanget og stillet til ansvar for den ballade og ødelæggelse, de er ude på over LEGO City.

LEGO Special byggesættet indeholder to førsterangs TIE fighter piloter, en førsterangsofficer og et førsterangs mandskab, som er trænet til selv de vildeste missioner. Hver figur har sit eget specielle tilbehør, som kan bruges i kampen mod det onde. Selve cockpittet på luftskibet kan åbnes både for oven og for neden. Sæt piloten bag rattet gennem den øverste lem, og opsug forbryderne gennem den nederste.