LEGO Tilbehør

Bygger du meget med LEGO, sker det af og til, at der er brug for nyt tilbehør for at udvide byggepladsen. Med LEGO vejplader og LEGO vejbaner kan du hurtigt udvide LEGO City, så endnu flere offentlige institutioner, butikker og huse kan se dagens lys i byen, som hele tiden er under udvikling.

LEGO vejbaner – lær trafikken at kende

Kender du reglerne i trafikken, og ved du hvad hajtænder betyder? Hvis ikke er der rig mulighed for at lære det med LEGO vejbaner, som både har hajtænder, fodgængerovergange, midterstriber, rabatstriber og skarpe vejsving, hvor man ikke må overhale. LEGO vejbaner er med til at hjælpe LEGO Citys politi med at holde styr på trafikken og sørge for, at alle trafikanter kommer sikkert fra A til B. Skulle det ske, at der kommer et hul i vejen, må LEGO Citys vejarbejdere rykke ud og lappe hullet og kridte kørebanen op igen, så trafikanterne kan komme videre.

Vejarbejde er for trafikanter ikke særlig sjovt, og det er slet ikke sjovt at holde i kø, fordi der kun er et spor åbent på landevejen eller motorvejen på grund af vejarbejde. Uanset hvad der skyldes vejarbejdet, skal vigepligten og midlertidige trafikskilte overholdes, så alle kommer forsvarligt igennem og kan sætte farten op på den anden side.

LEGO vejplader rammer LEGO City ind

Det er svært at komme ud til et hus, hvis der ikke er en vej. Med LEGO vejplader kan du udvide byggegrundene væsentligt, fordi vejpladerne gør, at man kan komme frem og tilbage.

Både ved stille villaområder, trafikerede hovedgader og indkøbscentre er det nødvendigt at placere gode veje. Det er klart, at der ikke skal ligge en bred motortrafikvej midt i et villakvarter, og omvendt skal hovedgaden ikke være en lille vej, hvor trafikanterne kun må køre 30 km/t. Placér dine vejplader, så det giver mest mening for indbyggerne i LEGO City, både når det gælder om at komme hurtigt frem, og når det handler om at være tryg i villakvarterne.

LEGO vejbaner kan købes som tilbehør til dit LEGO byggesæt og giver dig mulighed for at bygge endnu flere sjove og spændende områder i LEGO City.