LEGO Tog

”Fut fut” siger det lille tog, når det kører over skinnerne i LEGO City. Sæt dig bag rattet og bestem destinationen som togchauffør. LEGO Tog byder på en spændende, livlig og berejst verden, hvor du som togchauffør møder nye opgaver og udfordringer hver dag med det gods, du skal fragte.

LEGO godstog – for ægte togentusiaster

Hvis du har interesse for tog og togmekanik, er byggesættet LEGO 60052 lige noget for dig. Byggesættet er et stort LEGO godstog, som kan transportere tungt gods og byens kvæg på togskinnerne. Toget er motoriseret, hvilket gør legen ekstra sjov for børn og togentusiaster. De syv hastigheder, toget kan køre i, tilfører ekstra fart og spænding til legen, og farten styres med en infrarød fjernbetjening.

Sørg for at godset er på plads ombord på toget til tiden, så tidsplanen overholdes, og ligeså vigtigt er det at sørge for, at godset bliver læsset af det rigtige sted. Godstoget kan trække to godsvogne og en kvægvogn, hvor muh’ene køer og brægende får står sikkert i deres bås. Brug gaffeltrucken til at flytte godspallerne mellem tog og lastbil, når pallerne skal fragtes videre på motorvejen. Brug kranen til at løfte det tunge gods uden besvær enten ned på jorden eller op på ladet af en fragtbil.

LEGO lyntog – rejs rundt på 0,5

Rejs lynhurtigt rundt i LEGO City med LEGO lyntog. Det seje lyntog transporterer glade pendlere fra A til B på nul komma fem, og farten kan sættes helt op til hastighed syv, hvor toget farer af sted over skinnerne. Det motoriserede tog står kun stille, i de øjeblikke passagererne skal af og på, ellers er der fart over feltet for at holde tidsplanen og gøre de rejsende glade.

Sæt togchaufføren bag rattet ved instrumentpanelet, og lad togets stewardesser gå en tur med cafevognen mellem stoppene. Togkontrolløren tjekker billetterne og giver bøder til de få, der har glemt at betale. Når toget har kørt sin sidste tur sent om aftenen gøres togvognene rene på og mellem borde og stole, så toget er klar til at tage i mod de første passagerer tidligt næste morgen.

Mange af passagererne cykler til togstationen, og nogle af cyklisterne har deres cykel med op at køre i toget på den lange vej mellem hjem og arbejdsplads. Sørg for at kigge dig godt for, inden du starter toget efter et stop. Der er helt sikkert nogle cyklister, der skal krydse skinnerne på cykelbroen.