LEGO Creator

Creator

Vælg din ønskede model!

LEGO Creator

Byg og sammensæt din egen LEGO verden til lands, til vands og i luften med LEGO Creator. Mulighederne er uendelige, og fantasien er din bedste ven. I LEGO Creator serien findes alt, man kan forestille sig, og man tror muligt at bygge – så hvad venter du på? Restauranter, jetjagere, strandhytter, jungledyr, transportmidler, fartøjer for eventyrer, fabeldyr, robotter og meget mere venter på at blive bygget og leget med.

LEGO 31026 – start en cykelforretning og cafe

Byggesættet LEGO 31026 gemmer på en cykelforretning og lækker cafe beliggende på gågaden i LEGO City. Servér en varm kop kaffe eller kold smoothie i din helt egen cafe, som du kan kalde lige det, du har lyst til. Den livlige og hyggelige cafe er populær og velbesøgt blandt indbyggerne i LEGO City, som elsker at gå ud og være en del af cafelivet.

Når kaffen og smoothien er drukket, kan du sende dine gæster ind i naboforretningen, hvor cykelhandleren gerne vil sælge en cykel og måske lidt ekstra udstyr. Sælg en sej, rød cykel til en glad kunde, som kan tage en cykeltur op og ned af de stejle bakker udenfor byen.

Når caféen og cykelforretningen lukker, kan du bygge sættet om til et mekanikerværksted og en blomsterbutik.

Se hvordan man kan bygge med LEGO Creator:

LEGO 31036 – liv i legetøjs- og købmandsbutikken

Ved siden af cykelforretningen og caféen kan du placere LEGO 31036, som er et hit blandt LEGO børn og forældre. Til venstre ligger den spændende legetøjsbutik, som har alt til legesyge piger og drenge. Sælg en robot til en glad dreng, der har ønsket sig den længe, inden mor og barn skal over og handle frugt og grøntsager hos den lokale købmand inde ved siden af.

Balkonen på de to butikkers 1. sal kan bygges sammen til en løbebro, så kunderne ikke engang behøver at gå ud på gaden for at gå ind i den anden butik.

Når mor og søn har fået, hvad de kom efter hos de to butikker, kan du bygge butikkerne om til et postkontor og en aviskiosk, hvor mor kan købe avisen med hjem til far, og sønnen kan sende et postkort til sin bedstemor.

LEGO 10232 – tag i biografen efter fyraften

Når du har lukket butikken, kan du invitere vennerne med i biografen, som har en fantastisk ry i byen. Nattens himmel bliver oplyst med projektører, når filmstjernen ankommer i sin fine bil med privatchauffør til Paladsbiograf. I forhallen kan I købe slik og billetter til aftenens film. Biografen har et stort lærred, en filmprojekter af fineste kvalitet og siddepladser til alle vennerne. Med LEGO 10232 får du alt, der skal til for at få en god biografoplevelse.