LEGO Disney Princess

Velkommen til en fortryllende verden med eventyrlige prinsesser. Ariel, Elsa, Tornerose, Jasmin, Askepot, Rapunsel og Aurora står klar ved deres slotte til at byde dig velkommen og vise dig rundt i en prinsesses univers.

Har du nogensinde ønsket dig at leve som en rigtig prinsesse? Med LEGO Disney Princess kan du være prinsesse for en dag, en uge eller flere år. Så længe legen forsætter, er du en prinsesse i dit helt eget eventyr.

Se når Rapunsel bager småkager ved sit tårn:

LEGO 41062 – Slottet med iskrystallerne

Har du set Disney eventyret Frost, bliver du helt sikkert begejstret over LEGO 41062, som er et ægte Frost byggesæt. Byg dit eget LEGO Elsa slot med LEGO 41062. Prinsesse Elsa har den særlige gave, at hun kan forvandle alting til is. Hjælp hende med at kontrollere denne gave, så hun kan være glad og ikke gør nogen fortræd med hendes magt, der både er en fortryllelse og en forbandelse.

Elsas glitrende isslot ligger langt ude i skoven, og hendes søster Anna leder efter slottet sammen med hendes nye, finurlige ven snemand Olaf. Hop med om bord på Anna og Olafs store slæde, og find vejen til slottet, hvor Elsa bor.

Isslottet er i tre etager med den enorme istrappe, der slynger sig op til hoveddøren. Indret selv slottet, som du vil, og bestem, hvordan eventyret skal ende – og om det nogensinde ender.

LEGO Disney – en verden af eventyr

Besøg Rapunsels tårn, tag en tur i Askepots fortryllede karet, stig ombord på det flyvende tæppe og kom med til Arabiens nat og det eksotiske palads, dyk ned og bliv vist rundt i Ariels paladsparadis under vandet. LEGO legen bliver én stor forlystelse med de mange slotte, der skal besøges og de mange prinsesser, der skal underholdes.

Saml flere af byggesættene, og lad de mange prinsesser lære hinanden at kende. De kan helt sikkert få meget glæde af hinandens selskab og deres forskellige egenskaber. Legen bliver kun sjovere og større, når flere prinsesser deltager.