LEGO Creative Play

LEGO Creative Play er den perfekte introduktion til kreativt byggeri for de mindste. Her er alle muligheder for at slippe fantasien løs og bygge sjove, flotte, store og små former og figurer. Byg en bondegård med køer og får eller et højt tårn, som bevogtes af en farlig drage. Lad legen løbe løbsk med de uendelige muligheder for byggeri, leg og læring.

Som familie skal man have tag over hovedet, og et hus skal have døre og masser af vinduer, så man kan kigge ud. Byg et stort og farverigt hus, som er indflytningsklar for en LEGO familie, der kan lide god plads og en flot have. Måske skal huset have en trappe op til taget og en høj skorsten til pejsen i stuen.

LEGO Duplo bondegård

Byg en stor bondegård, hvor bondemanden har travlt med at passe dyr og marker. Hjælp med at passe staldene, hvor heste og køer sover om natten og vedligehold indhegningen, hvor dyrene bliver sluppet løs om dagen. Markerne skal gødes, sås og høstes, når de forskellige årstider kommer, og der er nok af arbejde for bondemanden og hans hjælper. Mug ud ved grisene, og foder hønsene og de små kyllinger. Saml æg til lækre æggekager, og strigl hestene, inden de skal til opvisning. Styr din egen LEGO traktor, når foderet skal bringes ud og ladet med halm skal køres i hus.

LEGO biler for de køreglade

LEGO Duplo er kendetegnet ved de stærke farver og barnlige former og designs. Det samme gør sig gældende for LEGO biler fra Duplo. Bilerne, der eksempelvis fås i blå, grønne og røde farver, er store og flotte og kan køre rundt blandt husene i Duplo byen. Kør om kap med dine venner, eller kør LEGO børnene sikkert i skole. Bilerne er sjove og er med til at udvikle barnets forståelse for trafikken og køretøjer. Måske er du heldig at få et godt LEGO Duplo tilbud på en samling LEGO biler til samlingen.