LEGO Disney Jake Pirates

Jo jo hej ho! Tag med Jake og hans venner ud til Ønskeøen, hvor Peter Pan og hans skygge er klar til leg og eventyr. Jakes store skib sejler jer over vandet, hvor krokodillerne og Kaptajn Klo lurer lige i nærheden.

LEGO Disney for de yngste

Jake og Piraterne på Ønskeøen er en forholdsvis ny og spændende tegneserie for familiens yngste, og tegneserien lever videre i LEGO verdenen. Som en del af LEGO Duplo er dette byggesæt med garanti populært for de små, der med deres gode fantasi kan lege og udvikle sig på én og samme tid.

Hjælp Jake og vennerne med at hjælpe Peter Pan på en af hans kampe mod Kaptajn Klo. Den dumme kaptajn tror altid, at han kan narre Peter Pan, men sammen med Jake, er det altid Peter Pan, der vinder i sidste ende.

Indsaml guldmønter på missioner

Mens I er ude efter Kaptajn Klo, kan I indsamle guldmønter til skattekisten på Jakes skib. Hvis I gennemfører en række udfordringer på vejen, bliver i belønnet med guld, som I kan bruge til at købe tryllestøv. Bestem selv, hvad udfordringerne skal være. Måske skal I bygge en hængebro eller svinge i lianerne over en farlig kløft. Det kan også være, at Klokkeblomst har brug for hjælp til at indsamle tryllestøv fra øens planter, men pas på farerne, der ligger på lur bag buskene og tæt på vandet. Man ved aldrig, hvornår der er nogen ude på ballade.

Leg med Pirates of the Caribbean

Ude på havet er det ikke kun Kaptajn Klo og Jake, der har sørøverskibe. Også LEGO Pirates of the Caribbean har et stort og flot skib. Hvis du bliver gode venner med de caribiske pirater, vil de måske hjælpe dig i jagten på Kaptajn Klo. To sørøverskibe er trods alt bedre end ét. Hvis piraterne ikke vil være venner, kan du altid gennemføre en hemmelig mission og stjæle deres kæmpestore skattekiste, som har masser er guldmønter til din samling. Hvis du kæmper mod de andre pirater på havet, skal du holde godt øje med de drilske og sultne krokodiller, der dog flest gange er på din side.

LEGO Pirates of the Carbbean og LEGO Jake og Piraterne på Ønskeøen købes separat, men er alletiders kombination for at udvide LEGO legen og selv tilføre eventyrlige elementer.