LEGO Disney Planes

Er du vild med flyvemaskiner, og har du set Disney filmen Flyvemaskiner, så er LEGO Disney Planes et byggesæt, som du helt sikkert må eje. LEGO Disney Planes er et LEGO Duplo produkt, så børnevenligheden er i top med de store byggeklodser i stærke farver med sjove tegninger.

Flyv med Disney

Tag på eventyr med de levendegjorte flyvemaskiner, der elsker at bevæge sig i luften og flyve nye steder hen. Se, hvor rejsen ender, og mød nye, søde flyvemaskiner på jeres vej, måske er der en udfordring eller flere, som I må gennemføre på vejen for at hjælpe andre og selv komme sikkert videre. Dusty og vennerne er klar til at lege og venter kun på, at du stiger om bord til sjov og gode oplevelser.

Der er brand i skoven

Flammerne spreder sig hurtigt i skoven nær byen, og hvis ikke der snart kommer hjælp fra luften, vil det få alvorlige konsekvenser. Sluk branden i skoven med flyvemaskinernes brandvæsen og redningshold. Der er altid plads til nye helte på holdet, og byen har brug for al den hjælp, den kan få for at få branden under kontrol. Når branden er slukket, bliver du hyldet sammen med de andre flyvemaskiner, og du vil blive husket som en helt.

Flyv ræs mod konkurrenterne

Hvis du kan lide fart, vil et lille kapløb i luften helt sikkert friste dig. Udfordr dine venner og konkurrenter i et kapløb. Kom først over målstregen, og vind det skinnende trofæ. Bliv luftens og skyernes mester én gang for alle, og varm dig i lyset fra dine jublende fans. Vælg selv, om du vil være den snedige El Chupacabra eller den hurtige Ripslinger i løbet.

LEGO flyvemaskiner og biler

På jorden har LEGO flyvemaskinerne også venner. Det er især LEGO bilerne, der kan lide at lege sammen med flyvemaskinerne. Når flyvemaskinerne er nede på jorden, kan de køre rundt på landingsbanen sammen med bilerne, der også hjælper med at fylde benzin i de store tanke og måler, hvor godt og hurtigt flyvemaskinerne flyver. Bilerne er flyvemaskinernes bedste venner, og de har et sjovt og lærerigt forhold til hinanden. Kombinér LEGO biler med LEGO Disney Flyvemaskiner, og få legen til at vare endnu længere.