LEGO Duplo

Lego Ville

Vælg din ønskede model!

LEGO Lego Ville

Her er mange timers sjov leg til de yngste. LEGO Ville byder mange spændende sæt, der alle relaterer sig til livet i byen og på landet. De små kan skabe deres egne samfund, hvor der bygges nye huse, køres med tog, og hvor politiet opretholder ro og orden.

En komplet miniby

LEGO Ville hed tidligere DUPLO Town og er stadig en vigtig del af LEGO DUPLO serien. Serien blev først udgivet i 2004, og den udvikles stadig, da den er meget populær. Først udkom DUPLO Farm, der er en bondegård med landmand og dyr, DUPLO Trains samt DUPLO Zoo, der indeholder en lang række eksotiske dyr. I dag fås også postkontor, lufthavn, brandstation, skradebiler, politistation og alle de andre ting, der skal til for at skabe et minisamfund. Serien udvides hele tiden med nye facetter fra cirkus og racerbiler til supermarkeder og familiehuse.

Fin infrastruktur

En by fungerer ikke uden en effektiv infrastruktur. Dit barns LEGO Ville kan nyde godt af en moderne LEGO lufthavn, hvor fly og helikoptere kan lette og lande ubesværet. Lego Ville byder også på flotte tog med masser af tilbehør. Skinnerne kan lægges ud omkring og i byen, så LEGO Villes indbyggere kan komme på arbejde, i parken og til stranden. Nogen skal lægge skinnerne og bygge vejene, så LEGO Ville har også fine byggemaskiner, der kan grave ud, blande beton og køre med grus fra grusgraven. Skulle der ske et uheld under byggearbejdet i LEGO Ville, kommer der hurtigt en LEGO ambulance og tager sig af de tilskadekomne.

Eksotiske dyr i zoo

Børn ved, at livet ikke kun drejer sig om arbejde, så LEGO Ville byder på mange slags fritidsfornøjelser. Indbyggerne i LEGO Ville kan tage en tur i LEGO zoologisk have og se pingviner, isbjørne, zebraer, elefanter og giraffer. I haven er der naturligvis en dyrepasser, som kan sørge for, at dyrene får mad og hjælpe de besøgende med at finde rundt. LEGO Zoo DUPLO indholder udover de mange dyr også bananer og gulerødder samt hegn, så dyrene ikke løber væk.

Stimulation gennem leg

Dit barn får mange timers leg ud af de mange tilbud i LEGO Ville. I LEGO Ville sker der altid et eller andet, uanset om dit barn leger alene eller sammen med sine kammerater. Dit barn får stimuleret sine motoriske færdigheder og sin fantasi, når legen foregår i den imaginære by.

NameBright - Coming Soon