LEGO Elves

I 2015 skabte LEGO denne serie som et målrettet tilbud til piger. Dette LEGO univers er tydeligt feminint med alfer og magiske kræfter, men nogle drenge kan måske også tiltrækkes af det fantasifulde koncept med en portal til en magisk verden samt opgaven med at samle portalnøgler. LEGO Elves universet er meget i stil med Ringenes Herre og andre fantasiuniverser, hvor magi og alliancer på tværs af race og art spiller den afgørende rolle.

Følg livet på Naidas kursted:

Alfehistorien

Hele konceptet baserer sig på historien om en pige, der arver en medaljon af sin bedstemor. Den transporterer hende ind i en fantastisk verden, der både er ufattelig smuk og dybt magisk. Denne verden er beboet af alfer, og Emily møder hurtigt en alfepige, som fortæller hende, at hun skal samle fire portalnøgler for at komme tilbage til menneskenes verden. Emily får hjælp af vand-, jord- og luftalfer og bliver gode venner med dem på sin rejse rundt i alfernes univers. Historien udspiller sig i en dansk produceret animeret tv serie, der også er vist i udlandet, for eksempel på Disney Channel.

Alferne har hver sin styrke

Pigerne kan få mange timer til at gå i selskab med de søde alfer. Nadia er en vandalf, som ofte dagdrømmer og sejler på Izdurhavet. Hun er selvsikker og god til at hjælpe andre. Farren er en jordalf med begge ben solidt plantet på jorden. Han vil gerne være leder af gruppen, men er samtidig også hjælpsom og en god ven. Azari er en opmærksomhedssøgende ildalf. Hun er spontan, udadvendt og altid i gang med noget. Hun kan godt virke uansvarlig og hidsig, men hun bærer aldrig nag. I modsætning til mennesker, som får røde ører, når de er flove, får Azari hvide ører. Den sidste alf hedder Aira, og hun er en vindalf. Hun er altid glad og elsker at løse problemer. Nogle gange er hun lidt for direkte og uden tålmodighed, men hun er også klog, kreativ og meget opfindsom. Alferne har hver deres styrke baseret på deres personlige egenskaber, og pigen Emily lærer hurtigt, hvordan hun skal behandle de forskellige alfepersonligheder.

Mange timers fantasifuld leg

LEGO Elves henvender sig særligt til piger i alderen otte til 12 år. De smukke figurer og det mytiske univers sætter en fin ramme for mange timers leg, hvor alferne både kan lede efter portalnøglerne og hygge sig sammen.