LEGO Exclusive

De spændende sæt fra LEGO Exclusive er en række ekslusive sæt, der ikke er blevet produceret i lige så store mængder som de resterende. Disse sæt fra LEGO Exclusive er for den gode samler, der elsker LEGO og gerne vil have nogle af de mest specielle sæt, som dine venner ikke har.

Et af de spændende sæt fra LEGO Exclusive er LEGO 10188, der er et eksklusivt Star Wars sæt fra LEGO. I dette sæt finder du intet mindre end 3803 dele, der skal blive til et stort åbent rumskib, hvor du kan gå i stjernekrig med de mange tilhørende Minifigurer. Der medfølger også flere mindre rumskibe, og dette sæt fuldender din samling af LEGO Star Wars.

Et andet LEGO Exclusive sæt er LEGO 10236. I LEGO 10236 får du et stort sæt, der er den berømte Ewok Landsby fra Star Wars. Denne landsby indeholder 1990 dele, der ender med at bygge den fascinerende landsby oppe i træerne, hvor du kan have dine egne dyster med de mange medfølgende Minifigurer. Hvad enten du vil være en ef Ewokerne, en af de farlige Stormtroopers, den charmerende robot R2-D2 eller måske Skywalker, så vil du kunne have timevis af sjov med dette sæt.

Fuldend din Star Wars samling med LEGO Exclusive

Som en rigtig LEGO fan har du sikkert allerede nogle sæt fra LEGO Star Wars, men med de specielle sæt fra LEGO Exclusive vil du endelig kunne fuldende din samling. Du kan finde specielle og unikke sæt som for eksempel LEGO 10240.

I LEGO 10240 sættet finder du en stor kopi af den berømte Red Five X-wing Starfighter fra Star Wars. I sættet hører hele 1559 dele, der kan sætte dine egenskaber på prøve. Du kan bygge rumskibet som en kopi fra filmen eller være kreativ og lave din helt egen version.

Lad dig inspirere af Sydney Opera House fra LEGO Creator Exclusive: