LEGO Friends

Friends

Vælg din ønskede model!

LEGO Friends

LEGO Friends er en suveræn serie fra 2012, som henvender sig både til drenge og piger. De enestående minifigurer har samme størrelse som de traditionelle minifigurerer, men er meget mere detaljerede. LEGO Friends sættene er holdt i lyserøde og lilla farvetoner, og de foregår altid i regi af den fiktive LEGO by Heartlake City. Find de bedste LEGO Friends tilbud her på siden.

Se denne flotte LEGO Friends film:

De fem veninder

I Heartlake City finder vi de fem veninder Olivia, Stephanie, Emma, Mia og Andrea. Oliva er en miljøbevidst pige, som elsker naturen og at tage sig af et nyfødt føl i LEGO Friends rideskole. LEGO rideskole finder du i LEGO 3185. Olivia er intelligent og ret vild med Jacob. Stephanie er en social pige, som elsker at arrangere fester og fodboldturneringer med LEGO Fodbold. Hun kan godt lide at danse ballet, at snakke med folk og at skrive historier. Emma er den stilsikre modepige, som har helt styr på boligindretning, karate og ridning på LEGO Friends rideskole. Hestestalden finder du i LEGO 3189. Emma kan nogle gange være ret glemsom. Mia elsker dyr, og derfor er hun vegetar. Hun er god til sport, men kan også godt lide camping og tryllekunster. Nogle gange kan hun være stædig. Andrea er gruppens egen musiker. Hun synger smukt og spiller klaver, men hun kan også lide at lave mad og arbejder på en café. City Park Café, hvor Andrea arbejder, finder du i LEGO 3061. Andrea er praktisk af natur, men også til tider overdramatisk. Udover de fem veninder er der en lang række karakterer i serien. Det giver mange muligheder for at opføre små skuespil med de mange personligheder og mulige intriger, alliancer og skønt samvær.

Udfordringer til pigerne

Dit barn kan give sine LEGO Friends udfordringer i LEGO 41038 sættet. Her kommer veninderne ud på en redningsstation i junglen. De må være forberedte på at skulle møde farlige dyr og krydse brusende floder i deres forsøg på at redde de nødstedte dyr og mennesker i junglen. Pigerne kan klatre op i udkigstårnet og bruge teleskopet til at lede efter dyr i knibe. I redningsbåden kommer de hurtigt ud på floden, så de kan redde dyrene og eventuelt undersøge dem i den mobile dyrlægestation. Når de har taget svævebanen til opholdshytten, kan de i badehytten tage et brusebad, inden de går i gang med aftensmaden. Så er det tid til at slappe af og hygge sig med hinanden og med de mange dyr.

Mange timers leg

Dit barn får mange timers sjov leg med LEGO Friends. De fem veninders venner og dyr gør livet travlt og spændende. Der sker altid noget i LEGO Friends, og du finder altid de gode LEGO Friends tilbud her på siden.