LEGO Hobbiten

Dette dejlige sæt er inspireret af de første to film I Hobit trilogien og blev først lanceret i 2012. Udover An Unexpected Journey, The Desolation of Smaug og The Battle of Five Armies er der også udgivet et videospil i 2014.

Den fantastiske historie

Efter den onde drage Smaug bemægtigede sig landet, besøger Gandalf og tretten dværge Bilbo Baggins. Han er en hobbit, og de mener derfor, at han nemt kan stjæle magten tilbage fra den onde drage. Bilbo drager modvilligt ud på en lang, begivenhedsrig rejse, hvor han blandt andet kæmper mod sultne trolde. I den forbindelse erhverver Bilbo sig et sværd, der lyser blåt, hvis der er orker eller nisser på færde. Efter mange prøvelser møder Bilbo Gollum, som går med til at dyste på gåder istedet for at spise Bilbo med det samme. Bilbo vinder konkurrencen og finder Gollums dyrebare ring, som gør ham usynlig, når han tager den på. Bilbo møder på sin rejse også alfepigen Tauriel og alfeprinsen Legolas. Efter flere dramatiske begivenheder når Bilbo endeligt sit mål, da han driver den skrækkelige drage Smaug på flugt.

Skrækkelige trolde og fine alfepiger

Der er mange timers oplevelser og underholdning i Tolkiens univers. Det er her, at man møder trolde, orker, hobitter, dværge, troldmænd og andre fantastiske skabninger. Med LEGO Hobitten kan dit barn dykke helt ned i den magiske historie og lade de små figurerer udkæmpe slag på slag. Der skal tænkes taktisk og smart, hvis Bilbo Baggins skal vinde over de frygtindgydende væsener, som ikke vil ham det godt. Bilbo har både venner og fjender i LEGO Hobitten, så der skal tænkes hurtigt og rigtigt, hvis Bilbo skal slippe godt fra sin eventyrlige rejse.

Tolkiens univers

Dit barn kan i timevis nyde de små figurer og lege på sine egne præmisser, men dit barn kan også få en interesse for litteraturen bag universet med hobitter, dværge, trolde og orker. Hvis dit barn vil vide mere om Bilbos fantastiske eventyr, er der her en oplagt motivation til at komme i gang med seriøs læsning af Tolkiens forfatterskab. Uanset om dit barn blot leger med LEGO Hobbit eller vælger at fordybe sig endnu mere i litteraturen, får han eller hun her en vidunderlig gave, som kan underholde i timevis.