LEGO Juniors

LEGO Juniors er en rebranding af Bricks & More, der blev lanceret i 2014. Det indeholder to spande med lidt større LEGO byggeklodser baseret på superhelte og ikke på LEGOs egne universer. De lidt større byggeklodser gør dem nemmere at bygge med og dermed velegnet til mindre børn.

Superhelte redder verden

Spider-Man Hideout udkom i 2015 og indeholder Spider-Man, en politmand samt en grøn nisse, der bomber Spider-Mans hule med græskarbomber. Heldigvis kan Spider-Man tage sin helikopter og overmande den grønne nisse, inden politimanden dukker op på sin motorcykel og anholder den grimme nisse. Spider-Mans Spider-Car sæt indeholder 55 byggeklodser samt to minifigurer. Spider-Man og Venom udkæmper drabelige kampe i LEGO Juniors universet. Det gør Batman, Robin og The Joker også. I LEGO Juniors finder du Batmans hule, hvor Batman og Robin lægger snedige planer for, hvordan de skal standse The Joker. Sættet er nemt at bygge og indeholder udover de tre minifigurer også en fængselscelle og en Batmobile.

Se brandudrykningen, en af flere scener i LEGO Juniors:

Både til piger og drenge

LEGO Juniors indeholder dele, som appellerer både til drenge og piger. I LEGO Juniors serien finder du Family House, hvor mor, far og barn indretter sig i stue, køkken og soveværelse. De holder grillaften i baghaven, svømmer i svømmebassinet og leger med familiens hund, inden de cykler en tur i nabolaget. I LEGO Juniors Supermarket Case får dit barn en butik, en salgsassistent, en kunde samt en kat. Der er også en cykel, et skilt, en grøntsagsbod, en isbar, en brødkasse samt en bagerbod. Et supermarked er ikke komplet uden et kasseapparat, en kødmontre samt en tilbudsvogn. Dit barn kan for eksempel lade sin kunde ankomme på motorcykel, spise en jordbæris og købe en buket blomster, inden hun kører hjem igen. I LEGO Juniors Beach Excursion går turen til stranden, hvor den kvindelige minifigur kan surfe, køre beach buggy samt ligge under parasollen og slikke sol. Måske skal hun bagefter hen på LEGO Juniors Pony Farm og ride en tur i eftermiddagssolen. Sættet kan også bygges om til et hus med have, hvor madpakken kan nydes ved de medhørende borde og bænke. Skal det være rigtig romantisk, skal LEGO Juniors Princess Play i brug. Her kan prinsessen med sin kat spadsere over vindebroen til sit lyserøde slot, hvor hun kan more sig på sin lyserøde rutsjebane. Bliver det alt for feminint, må de store byggemaskiner på banen. I LEGO Juniors Construction er der alt, hvad der skal være på en byggeplads: Lastbil, kran og nedbrydningskugle samt trillebør, advarselskegler og andre byggeredskaber. Lad bilerne køre om kap i LEGO Juniors Car Rally og politiet jagte forbrydere i LEGO Juniors Police: The Big Escape. Såvel piger som drenge vil nyde at gå på skattejagt i LEGO Juniors Pirate Treasure Hunt.