LEGO Legends of Chima

Legends of Chima

Legends of Chima består af flere forskellige familier. Vælg det ønskede tema!

LEGO Legends of Chima

Dette tema blev udgivet af LEGO i 2013 og kaldes ofte blot for LEGO Chima. På baggrund af LEGO temaet opstod en tv-serie ved navn Legends of Chima samt en række videospil. Desuden findes der et spil om samme tema ved navn Speedorz, som kan spilles online eller via en app. Der kan hurtigt gå mange timer i selskab med karaktererne fra LEGO Legends of Chima, så hold øje med siden her for at finde de bedste LEGO Chima tilbud.

Se denne spænnende film om LEGO Chima, første episoden:

Fantasiverden med udfordringer

LEGO Chima foregår i et fantasiland, hvor en lang række stammer i tusindevis af år har levet fredeligt med hinanden. Stammerne består af dyr med menneskelige egenskaber. Nu vil de alle pludselig have fingre i en substans, der kaldes Chi. Det betyder, at stammerne nu i stedet for at leve i fred og forsonlighed kæmper mod hinanden for at få adgang til Chi. Denne mystiske substans opbevares i krystalkugler og har magiske egenskaber. Chi kugler kan bæres rundt eller anvendes i kombination med våben. Den, der er i besiddelse af en Chi kugle, har også evnen til at skabe eller ødelægge. Chi giver styrke og hurtighed, og den giver bæreren evnen til at køre mange forskellige typer køretøjer, blandt andet Speedorz.

Fantasi og kreativitet

Dine børn i alderen otte til 14 år får ikke bare styrket deres finmotorik, når de leger med LEGO Chima. De får også udviklet deres fantasi, problemløsningsevner og kreativitet, når de forskellige stammer kæmper om at få fat i Chi kuglerne. Hele LEGO Chima universet kræver indlevelsesevne og evnen til hele tiden at ændre strategi og tilgang. Dit barn vil finde det sjovt at kombinere de fine figurer med onlinespil og spil på app. Find de gode LEGO Chima tilbud her på siden, så dit barn snarest kan kaste sig ud i jagten på Chi.