LEGO Byggesæt

Lad dit barn lege i det magiske univers, som udgør LEGO Legends of Chima. Her på siden finder du altid de gode LEGO Chima tilbud. LEGO Legends of Chima udkom først i år 2013, og der kommer hele tiden nye sæt til.

Det magiske kongedømme

I kongedømmet Chima regerer en række meget avancerede væsener. De mærkelige væsener taler og agerer som mennesker, men de ligner dyr. De bruger maskiner og køretøjer, og de bor i flotte slotte og fæstninger. I mange tusinde år levede de i fredelig samdrægtighed, men sådan er det ikke længere. Nu er de i krig med hinanden. Der er opstået en regulær borgerkrig over en unik naturressource ved navn Chi. Denne særegne substans er selve kilden til livet, men den kan også skabe ufattelige ødelæggelser, frygt og død. Nogle enkelte individer forstår den enorme kraft, som Chi udgør, og at misbrug af denne kraft i sidste ende vil føre til total udslettelse af Chima.

Legends of Chima

Historierne om kampene i Chima og de få helte, som forstår, hvad der er på spil, kaldes Legends of Chima. Det er beretninger om heltemod, had, efterstræbelse og selvopofrelse. Der kommer hele tiden nye sæt til historierne om Chima, så der er altid nye kampe og eventyr at begive sig ud på. LEGO Legends of Chima er udviklet af samme hold, som skabte successen LEGO Ninjago. Oprindeligt blev der lanceret ni forskellige sæt, men sortimentet udvides heldigvis løbende. Udover LEGO Legends of Chima er der også seks LEGO Speedorz sæt, som indgår i Legends of Chima universet. Med Speedorz kan dit barn optjene Chi, som både kan give liv og skabe massive ødelæggelser.Hvis dit barn vil vide mere om LEGO Legends of Chima universet, findes der flere animerede film, der alle har figurerne fra LEGO Legends of Chima sættene i hovedrollerne. LEGO Chima film er et godt supplement til de medrivende actionfigurer.

Altid gode priser

Hold øje med denne side, når du er på udkig efter LEGO Chima online. Du finder blandt andet LEGO Legends of Chima 70146 Flying Phoenix Fire Temple, 70224 Mobil Kommandocentral og mange andre gode tilbud på LEGO.