Gode LEGO links - Billige-klodser.dk

Gode LEGO links – Billige-klodser.dk

Billige-klodser.dk vil give dig den bedst tænkelige LEGO kundeservice. Det gør vi blandt andet med denne serviceside, som giver dig al den nødvendige information om LEGO. Find eksempelvis byggevejledninger, LEGO manualer og instruktioner, LEGO klub, LEGO dele og meget mere ved at følge sidens links.

LEGO vejledning – fjern bremseklodsen

Er du gået i stå i et LEGO byggeri, fordi du mangler vejledning til placeringen af den næste klods? Fortvivl ej. Her på servicesiden finder du et udvalg af vejledninger til dit LEGO projekt. Vejledning er guld værd, når man er gået i stå midt i en LEGO konstruktion. Man kan nemt se sig blind blandt de mangle klodser, og så er det heldigt, at der er hjælp at hente.

Det er nemt at læse vejledningerne, som er specifikke til de enkelte LEGO serier. På dette link TRYK HER skal du eksempelvis blot indtaste dit LEGO æskenummer eller et nøgleord for at finde alle byggevejledninger. Det er simpelt og hurtigt, så du ikke skal spilde tiden på at lede, og du kan komme videre med det, du egentlig vil bruge tiden på – nemlig dit LEGO. Følg vejledningerne og kom i mål med dit LEGO projekt, så du snart kan starte på en ny, større og måske endnu mere kompliceret konstruktion.

LEGO vurderingstjenester – kend værdien af dit LEGO

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget dit LEGO er værd? Måske har du noget sjældent LEGO eller noget LEGO, som du har arvet af dine forældre. Få værdien undersøgt ved at bruge en af internettets LEGO vurderingstjenester. Den pris du købte dit LEGO for, er ikke nødvendigvis den værdi, du vil få dit LEGO vurderet til i dag. Se hvor hurtigt værdien vokser på din LEGO serie ved at følge en vurderingstjeneste.

Vi anbefaler dig at tage et kig på Brickpicker TRYK HER, som giver dig en ærlig vurdering af dit LEGO. Du skal blot indtaste navnet på LEGO serien eller æskenummeret for at få din vurdering.

Selvom du ikke ønsker at sælge dit LEGO, kan det være ganske interessant og givende at vide, hvad værdien af dit LEGO er. Måske øges værdien med årene, og så har du pludselig en god pris, hvis og når du ønsker at sælge dit LEGO.

Brugt LEGO – leg videre, hvor andre sluttede

Det er ikke altid nødvendigt at købe de spritnye LEGO byggesæt. Det kan også have en særlig værdi at købe LEGO brugt. Måske samler du på en særlig serie, eller du ønsker dig noget LEGO, som ikke er til at komme i nærheden af på det kommercielle marked, så er hjemmesider med brugt LEGO et godt sted at lede.

Tag eksempelvis og kig forbi Den Blå Avis, som altid har et udvalg af brugt LEGO. Brug det direkte link TRYK HER for at komme direkte ind på markedspladsen for brugt LEGO. Du kan være heldig at finde nogle sælgere, som knap har brugt deres LEGO, der nu er til salg. Med brugt LEGO kan du få glæde af noget, som andre ikke længere finder interessant, og det kan også betyde at prisen er væsentlig mere fordelagtig, end hvis du køber helt nyt LEGO fra butikkerne.

Vask af brugt LEGO

Hvis du gerne vil rengøre brugt LEGO, så er den letteste måde at putte LEGO klodserne i et hovedpudebetræk som vaskes i vaskemaskinen ved 70C. Du kan efterfølgende tørre LEGO klodserne i en varmluft ovn – ligeledes ved 70C.

LEGO dele – find løsdele til din LEGO serie

Det kan af og til hænde, at en løsdel forsvinder eller går i stykker. Så er det rart at vide, hvor man kan lede efter en ny løsdel, der kan erstatte den gamle. Hos Billige-klodser.dk ønsker vi at hjælpe dig så godt som muligt igennem alt det praktiske omkring LEGO, så du hurtigt kan komme tilbage til dit byggeprojekt. Vi har derfor også fundet en hjemmeside til dig, hvor du kan finde et stort udvalg af LEGO løsdele. Faktisk er det på LEGOs egen online shop, at løsdelene er tilgængelige. Følg linket KLIK HER og find den manglende brik til dit LEGO, så du kan fortsætte legen indenfor få dage, når løsdelen kommer med posten.

LEGO klub – en del af fælleskabet

Som LEGO entusiast kan det være sjovt og givende at dele sin interesse med andre LEGO fans. I Danmark findes der en række klubber og foreninger, hvor LEGO er omdrejningspunktet for fælleskabet.

Del ud af din viden, vis dine seneste projekter og efterlys dele, oplysninger og inspiration hos de andre klubmedlemmer. En LEGO klub kan være en god mulighed for dig, hvis du vil dele din passion med andre, som du ikke nødvendigvis kender i forvejen.

Bliv eksempelvis medlem af LEGOs egen danske LEGO klub KLIK HER,  hvor du kan få insiderviden om LEGO serierne. Få blandt andet hemmeligheden bag Disney Frost afsløret, og kom med på tophemmelige missioner i LEGO Club hovedkvarteret. LEGO klubben er både for børn og voksne LEGO fans.

Prøv også Byggepladen KLIK HER, som er en forening, der henvender sig til voksne LEGO entusiaster. Her er fælleskabet ambitiøst og lærerigt, hvor videndeling foregår blandt medlemmerne. Byggepladen er primært en online klub, men medlemmerne mødes også af og til i privat regi. Hvis du har mere end én LEGO favorit, er Byggepladen et godt sted for dig. Her kan du tilføje op til tre sæt som dine favoritter og se, om dine favoritter matcher med de andres favoritter. Byggepladen har også sit eget magasin Byggebladet, hvor du kan læse nyheder indenfor LEGO verden og komme med kommentarer til bladet, uanset om du har ris, ros, forslag til indhold og meget mere.

Bliv en del af et fælleskab med en LEGO klub.

LEGO kundeservice – den bedste service til den bedste hobby

Billige-klodser.dk er for ægte LEGO entusiaster, som synes, at LEGO er den mest fantastiske hobby, man kan have. Når vi nu vil samle alle danske LEGO entusiaster på vores online markedsplads, må vi naturligvis også yde den bedste kundeservice, der gør os attraktive.

Du får her den bedste LEGO kundeservice, fordi vi har samlet alt, hvad du skal bruge for at fuldføre dine LEGO projekter. Uanset om det er manualer, løsdele, klubber eller andet, du har brug for oplysning om, finder du det hos os. Vi stiller os til rådighed alle dage for at give dig den bedste LEGO oplevelse. Vi deler din LEGO interesse og mener, at ægte LEGO fans skal have de bedste vilkår for at dyrke deres passion.

Her på servicesiden finder du alle nyttige links til dit LEGO projekt, og på vores underfamiliesider, kan du finde specifikt de LEGO produkter, du leder efter. Vi har mere end 50 LEGO kategorier, du kan søge i, og som bringer dig til den LEGO serie, du er interesseret i.

Det skal være nemt og overskueligt at finde sine oplysninger om LEGO. Vi gør vores bedste for, at du føler dig i gode hænder på billige-klodser.dk. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os. Feedback er altid velkommen, så vi kan blive ved med at være Danmarks bedste og største prissammenligningsside med billige klodser.