LEGO Technic

Technic

Vælg din ønskede model!

LEGO Technic

For dig der gerne vil have det mest komplicerede LEGO, findes der den spændende underfamilie LEGO Technic. Dette er som navnet antyder en række sæt fra LEGO, hvor hvert sæt har indbygget en form for teknik, der kan give det specielle funktioner.

Underfamilien LEGO Technic er primært for de lidt ældre børn, der gerne vil have udfordringer og mere avancerede klodser at bygge med. Ofte kan de forskellige pakker fra LEGO Technic også ombygges, så hvert sæt kan ende med at blive flere forskellige ting og have flere forskellige funktioner.

I vores underfamilie med teknik forhandler vi blandt andet med en LEGO Kran, LEGO Volvo, LEGO Le Mans og LEGO 42030, LEGO 42009, LEGO 42025, LEGO 42039, LEGO 8293, LEGO 42008, LEGO 42029, LEGO 42024, LEGO 42038 og LEGO 42039. Fælles for alle vores klodser og sæt fra LEGO Technic er, at vi sælger dem til en fornuftig pris.

Lad dig inspirere af denne fantastiske LEGO Technic film:

Find LEGO Technic til den rette pris

Her på siden kan du finde dit LEGO Technic til de helt rette priser. Hvad enten du er interesseret i en LEGO Kran, LEGO Le Mans eller nogle af de mange andre sæt vi har fra LEGO Technic, så kan du finde dem alle til nogle af markedets absolut bedste priser.

Det gode ved LEGO Technic er, at det kan anvendes uanset din alder. Kloge børn har utrolig meget glæde af disse sæt, da de er komplicerede og kræver god koncentration og evne. Netop derfor kan det også være en god idé at købe sæt fra denne underfamilie, hvis du som forældre gerne vil lege med dine børn, da selv du kan blive udfordret med nogle af disse komplekse sæt. I sættene hører som regel mindst 1000 dele, og hvis de bygges korrekt, vil alle de forskellige sæt have en række særlige funktioner. Bilerne kan for eksempel køre, kranen kan løfte osv.