LEGO Minifigures

De evigt underholdende LEGO Minifigures er som navnet antyder en række af forskellige små LEGO figurer. Der findes et hav af forskellige personer og sæt inden for LEGO Minifigures, og du kan uden tvivl finde en figur, der passer netop til dig.

Det gode ved LEGO Minifigures er, at de er uafhængige af hinanden og kan anvendes sammen med alle dine andre sæt fra LEGO. I LEGO Minifigures kan du finde alle typer af figurer, der passe til netop de sæt, du allerede har. Du kan finde alt lige fra astronauter til popstjerner.

Hvis du har set den seneste The LEGO Movie, kan du nu lege i din egen LEGO verden med de kendte figurer fra filmen. Her kan du for eksempel få Abraham Lincoln, Larry the Barista, Panda Guy, President Business, Wild West Wyldestyle og Hard Hat Emmet. Med dine nye figurer kan du genskabe filmen eller lave din helt egen historie, hvor du er instruktøren og styrer hele filmens gang i din verden af klodser.

Se denne morsomme film om hotdogmanden fra LEGO Minifigures:

Leg med LEGO Simpsons som en del af LEGO Minifigures

Som en udvidelse af de mange forskellige serirer af LEGO Minifigures er der nu også lavet en serie med LEGO Simpsons. Præcis som i den populære TV-serie kan du nu lege med dine yndlingsfigurer fra serien.

Lav forbudte drengestreger med Bart eller opbyg et trygt hjem med Marge. Den ikoniske Homer Simpsons er også en del af sættet, og du kan lege med disse LEGO Simpsons alene eller som en del af dine resterende LEGO sæt.

I LEGO Simpsons sættet kan du drage på eventyr med Bart og hans skateboard eller lave sjov og ballade med de sjove figurer Itchy og Scratchy. Der findes til og med figurer, der er versioner af Mr. Burns, Chief Wiggum, Apu, Ned Flanders og mange flere.