LEGO Ninjago

Hvis du også er vild med LEGO Ninjago findes der online en masse gode tilbud på LEGO Ninjago, hvor du både kan finde sæt som LEGO 70749, LEGO 70728, LEGO 70750. Du kan også allerede nu glæde dig til LEGO Ninjago filmen, der skal udkomme i 2017 eller allerede nu se den populære TV-serie med de eventyrlige Ninjaer på mission.

Til dig der endnu ikke er blevet tryllebundet af den spændende historie om Ninjago, er det en historie om seks teenagere, der sammen skal beskytte deres land Ninjago mod deres onde modstandere. Sammen må Kai, Cole, Jay, Lloyd, Zane og Nya kæmpe mod onde monstre og modstandere som Skullkin, Serpentine, Stone Army, Nindroids, Anacondrai Cultists og Spøgelseskrigerne for at beskytte deres stolte hjemland.

Gode tilbud på LEGO Ninjago

I historien om LEGO Ninjago findes der udover TV-serien og den kommende LEGO Ninjago film også en masse forskellige LEGO Minifigurer. Du kan finde gode tilbud på alle dine favoritter fra LEGO Ninjago og lave dine egne eventyr, hvor du og dine ninjaer går på missioner i den verden, som du selv bygger op.

Når du har fulgt TV-serien om de unge ninjaer, har du lært om deres verden LEGO Ninjago, der blev skabt længe før hvor tid. Du har lært, at det er op til ninjaerne at stoppe de onde magter og deres hær fra at overtage dette paradis, og at de må stå sammen for at kæmpe mod alle de onde magter. For at hjælpe dem med at redde Ninjago kan du nu få dine helt egne Minifigurer og bygge din egen verden, hvor i sammen skal redde den fra de onde magter.

Du kan finde forskellige variationer af både Kai, Cole, Jay, Lloyd, Zane og Nya, hvor de har deres forskellige uniformer på alt efter, hvor langt de er nået i deres træning som ninjaer. Du kan få din favorit eller samle dem alle, og som modstandere fra de onde magter kan du også finde minifugurer som for eksempel Lord Garmadon, Skulkin og den onde slange Serpentine.

Imens du går på missioner med dine LEGO Ninjagoer, kan du glæder dig til, at eventyret fortsætter, når filmen udkommer i 2017, hvor ninjaerne skal op imod større modstandere end de nogensinde har været før.

Se det spænnende klip om Kampestens-affyrer og Condrai-kopter angreb: