LEGO Speed Champions

Hvis du elsker fart, biler og masse af adrenalin, så vil du elske de spritnye sæt fra LEGO Speed Champions. I denne serie af forskellige sæt fra LEGO kan du finde en masse forskellige realistiske LEGO udgaver af kendte racerbiler.

Du kan opbygge din egen racerbil med LEGO Speed Champions og få den til at se ud præcis som i virkeligheden. Tag på opdagelse i din verden af LEGO med dine nye biler eller køre race mod dine venner i deres biler og se, hvem der kan blive de næste LEGO Speed Champions.

Se denne fartfyldte LEGO Speed Champions film:

Bliv de næste LEGO Speed Champions

Find et godt tilbud på din nye LEGO Speed Champions bil og bliv den næste mester blandt dine venner.

Der findes nu et bredt udvalg af forskellige biler at vælge imellem, som alle er inspireret fra virkelige biler og opbygget i samme design, så det bliver så realistisk som muligt.

I de fleste box sæt får du både alle tilbehørene til at bygge din egen komplette bil, og der medfølger desuden en racerkører og nogle ekstra genstande som for eksempel målflag, kegler og andet, der kan anvendes, når du og dine venner skal køre race.

Hvis du er til en klassisk racerbil, kan du for eksempel vælge den sølvgrå Porsche 918 Spyder, der er en af verdens hurtigste racerbil i den virkelige verden. Her kan du få et box sæt med din Porsche 918 Spyder, hvor der medfølger en racerkører, målflag og værktøj til at bygge og reparere din nye racerbil.

En anden populær racerbil fra LEGO Speed Champions er den racerrøde Ferrari 458 Italia GT2, der er den ultimative racerbil. I sættet følger din foretrukne racerkører naturligvis også, og der følger ligeledes en pokal, til når du har vundet dit næste løb.

Hvis du er mere til Formel 1 biler, findes der også et Pit Stop sæt med en Mercedes McLaren. Du kan også finde større sæt under LEGO Speed Champions, som for eksempel sættet med Ferrari F14 & Scuderia, hvor der også medfølger den store Ferrari lastbil og en række mekanikere med deres tilhørende værksted.