LEGO Microfighters

Hvis du er fan af Star Wars, kender du uden tvilv til alle de berømte LEGO Microfighters. Disse er alle mindre sæt fra LEGO, der indeholder forskellige krigere og deres køretøje.

Du kan finde forskellige sæt fra LEGO Microfighters, der kan supplere dine resterende sæt fra LEGO Star Wars, men du kan også anvende dem til dine egne eventyr, som de er alene.

LEGO Microfighters er en serie med alle de mest berømte figurer og deres forskellige køretøjer, der gør det muligt for dig at genskabe den fortryllende Star Wars verden eller at gå på dine egne eventyr. Når du har samlet flere forskellige sæt fra LEGO Microfighters kan du også starte din helt egen stjernekrig, hvor du både er hovedpersonen og instruktøren, der bestemmer slagets gang.

Tilbud på de berømte LEGO Microfighters

Her på siden kan du finde en masse forskellige gode tilbud på LEGO Microfighters. Vi har stadig en masse af de gamle sæt, der igen er blevet aktuelle med den nye Star Wars film, men vi har også tilbud på helt nye og spændende LEGO Microfighters.

Find for eksempel sæt som LEGO Snowspeeder, der indeholder en Snowspeeder pilot og hans køretøj. Du kan også finde den faretruende Clone Turbo Tank, hvor der medfølger en figur og klodser til at bygge dette spændende køretøj. Disse er nogle af de klassiske sæt fra LEGO Microfighters, men hvis du er interesseret i nogle nyere sæt, findes der også det.

Du kan finde nye LEGO Microfighters sæt fra 2014 og 2015 som for eksempel Imperial Star Destroyer, X-Wing Fighter eller Millennium Falcon. For de rigtig store fans kan du også finde større sæt som for eksempel LEGO Star Wars Super Pack 3 in 1, hvor du får hele tre forskellige sæt i én stor pakke. Med dette sæt behøver du ikke at vente og samle flere forskellige Microfighters, men kan i stedet starte dine eventyr og kampe, så snart du har bygget dem.

NameBright - Coming Soon