LEGO Planet Set

Med de spændende LEGO Planet Set kan du udvide din samling af Star Wars LEGO og have endnu mere sjov end tidligere.

I et LEGO Planet Set hører der sig en LEGO Minifigur efter dit ønske, et LEGO Star Wars køretøj og en planet. Det varierer fra sæt til sæt, hvilke personer, køretøjer og planeter, der findes, men du kan for eksempel få et LEGO Planet Set med planeten Naboo, hvor du med i sættet får en Naboo Starfighter og en Minifigur til at beskytte planeten.

Fælles for alle LEGO Planet Set er, at de er bygget til, at du kan hænge dem op i loftet, så du får en realistisk verden med dine forskellige planeter, hvor du kan tage del i stjernekrigen og gøre det hele mere realistisk.

Start din egen stjernekrig med et LEGO Planet Set

Med de forskellige LEGO Planet Set kan du nu endelig bygge din helt egen verden, hvor du har de rigtige planeter fra filmene, de rigtige figurer og de rigtige rumskib, våben og køretøjer. Alle planeterne er opbygget på samme måde, så du let kan hænge dem op og skabe dit eget univers, hvor du kan være hovedpersonen i din egen stjernekrig.

Du kan med dine Star Wars Minifigurer og deres rumskibe flyve rundt mellem dine nye planeter og beskytte dem mod de onde magter fra filmene.

Et andet sæt du kan få, hvis du tør, er Tie Interceptor & Death Star. Her får du et LEGO Planet Set med en af de faretruende Tie Interceptors, som kommer fra planeten Death Star.

Et andet populært sæt er Sebulbas Podracer & Tatooine. I dette sæt kan du bygge din egen Podracer, som ser ud præcis som den Sebulba har i filmene. Her kan du hænge planeten Tatooine op og beskytte den med din nye Podracer og nogle af de andre sæt, du har fra LEGO.