LEGO The Clone Wars

Som en del af LEGO The Clone Wars kan du nu få sættet LEGO 9515. Dette sæt er en del af underfamilien til LEGO Star Wars, og du kan bruge det alene eller sammen med dine andre LEGO sæt.

I serien fra LEGO The Clone Wars findes der en masse forskellige køretøjer, rumskiber og andre maskiner fra Star Wars, som du selv kan bygge og bruge på dine egne eventyr.

Du kan nu finde et godt tilbud på sættet LEGO 9515, der er rumskibet The Malevolence. Dette er et kæmpe rumskib, hvor du i sættet finder mere end tusind dele. Den er en del af de berømte LEGO The Clone Wars, så du kan bruge den sammen med alt dit andet LEGO Star Wars eller blot have masse af sjov med den alene.

LEGO 9515 fra LEGO The Clone Wars

I LEGO 9515 sættet fra LEGO The Clone Wars finder du rumskibet The Malevolence, der var General Grievous’s første rumskib før Invisible Hand. Det er et af de helt store sæt fra LEGO The Clone Wars, og med i sættet følger minifigurerne General Grievous, Count Dooku, en Battle Droid, en Battle Droid Commander, Senator Padmé Amidala og Anakin Skywalker.

Du kan få meget glæde af at bygge dit rumskip, så det ser ud præcis som i filmene og genskabe scenerne derfra. Hvis du vil prøve kræfter af med nye eventyr, findes der også en guide i sættet, hvor du kan få inspiration til at bygge nye konstruktioner. Du kan altså blive hovedpersonen i din egen Clone War, hvor du enten er General Grievous og skal beskytte dit rumskip, eller måske vil du være Anakin Skywalker og være på de godes side.

Hvis du samler flere af de store rumskibe, kan du bruge dem til at gå i krig mod hinanden eller til at bygge én stor maskine, hvor du anvender delene fra begge sæt.

NameBright - Coming Soon