LEGO The Old Republic

Denne serie er endnu en serie, der er en del af LEGO Star Wars underfamilien. I LEGO The Old Republic kan du finde forskellige spændende sæt som for eksempel LEGO 9500, der er det frygtindgydende rumskib Sith Fury-class Interceptor. I dette sæt følger der tre Minifigurer, som hører til Sith Troopers. Disse er modstanderne af The Old Republic, og her i sættet medfølger deres kæmpe og faretruende rumskib også, som du kan bygge og drage i krig med.

Hvis du vil have en modpart til dit LEGO 9500 sæt, kan du finde et godt tilbud på et LEGO The Old Republic sæt, hvor du får Republic Troopers, der kan kæmpe mod dine Sith Troopers.

Få LEGO X-wing Starfighter fra LEGO The Old Republic

Som en del af det berømte LEGO The Old Republic sæt kan du også få den klassiske LEGO X-wing Starfighter i et spændende sæt. Her medfølger flere af dine yndlings Minifigurer og en verden af klodser, der gør det muligt for dig at bygge dit eget LEGO X-wing Starfighter rumskip, så du kan tage del af stjernekrigen.

Når du først har denne pakke fra LEGO The Old Republic, er der intet, der kan stoppe dig i kampen mod de onde magter.

Udover at opbygge LEGO X-wing Starfighter med de klassiske vinger, der former det store X, som er frygtet af alle i stjernekrigen, kan du også ombygge den med dit nye sæt. Med i dit sæt fra LEGO The Old Republic følger der nemlig en guide og instruktioner til, hvordan du kan forvandle dit LEGO X-wing Starfighter rumskip til dit helt eget rumskib. Med de mange klodser kan du slippe fantasien løs og bygge et rumskip, som er dit og dit alene. Med dit nye rumskip kan du blive hovedpersonen, der kæmper for The Old Republic og redder verden mod de onde stjernekrigere.