LEGO Ultimate Collector Series

Den store serie LEGO Ultimate Collector Series er lavet til ære for alle de største fans af LEGO Star Wars serien. Det er en række sæt, der alle er lavet specifikt for samlere. Med i serien hører alle dine favoritter fra LEGO Star Wars, men også nogle klassikere fra LEGO Batman.

De store og spændende sæt fra LEGO Ultimate Collector Series er lavet til ære for dig, der er ekstra glad for LEGO og vil have større udfordringer, når det kommer til at bygge. De er målrettede mod de lidt ældre samlere, da det er komplekse samlinger, der kræver masse af tid og evne at bygge. Hvis du dog formår at bygge disse sæt, vil du ende med et færdigt resultat, du stolt kan vise frem til dine venner og bekendte.

Få LEGO Sandcrawler fra LEGO Ultimate Collector Series

En af de mest populære sæt fra LEGO Ultimate Collector Series er den komplekse LEGO Sandcrawler. Dette sæt er anbefalet for 14+, da det er et yderst kompleks sæt, der kræver masse af evne at bygge. Det er et af de største sæt, der findes fra LEGO og en af de absolutte favoritter fra LEGO Ultimate Collector Series. Med LEGO Sandcrawler kan du fuldende din samling fra LEGO Star Wars. I sættet er der intet mindre end 3296 dele, som både dækker over forskellige Minifigurer, robottor og den enorme LEGO Sandcrawler. Når den er færdigbygget vil den både kunne køre og have en række bevægelige funktioner.

En af de andre favoritter fra LEGO Ultimate Collector Series er den fascinerende LEGO Ewok Village. Du kender den måske fra filmene, hvor scenerne finder sted i landsbyen, der er bygget oppå i træerne. Dette er igen et kompleks sæt med lige knap 2000 dele, der kræver en anbefalet alder af 12+ for at kunne bygge. Med i det store sæt følger en lang række forskellige Minifigurer, hele den store landsby i træerne og en række forskellige våben, som kan bygges seperat i forlængelse til LEGO Ewok Village.