LEGO Yoda Chronicles

Hvis du er en stor fan af LEGO og Star Wars, vil du også synes godt om LEGO Yoda Chronicles. Dette er en TV-serie, der er blevet lanceret af LEGO, og som navnet antyder handler den om Yoda fra Star Wars.

TV-serien LEGO Yoda Chronicles følger Yoda på eventyr, hvor han er oppe imod den onde Count Dooku.

I serien er den onde Count Dooku kommet op med en plan om at bygge en kæmpe hær af onde krigere, der ved hjælp af Kyber Krystallen får specielle kræfter. Denne specielle krystalkugle har den kloge Jedi Master Yoda naturligvis gemt borte, men da Count Dooku er hans tidligere elev, ved han præcis, hvor den ligger gemt.

Når krystalkuglen bliver stjålet, er du nu op til Yoda og hans allierede i LEGO Yoda Chronicles at finde den igen, før det er for sent.

TV-serien og bladene om LEGO Yoda Chronicles

LEGO Yoda Chronicles er udkommet både som afsnit, der vises online og som en TV-serie, der blandt andet er blevet vist på Cartoon Network. Nu har du muligheden for at få hele TV-serien med hjem, så du kan lade dig fortrylle af den spændende historie i LEGO Yoda Chronicles og følge Yoda og de andre allirede på deres farlige færd i jagten på Kyber Krystallen.

Hvis du er mere til at læse og nyde tegneserier, findes LEGO Yoda Chronicles også i bladform, hvor du kan samle alle mini-magazinerne og blive fanget af denne spændende historie.

Dette er en must for alle Star Wars og LEGO fans, da du her får fortalt en spændende historie, hvor både LEGO og Star Wars mødes i flotte animationer i den spændende TV-serie, og hvor fascinerende tegninger og tekst fortæller historien i bladene.

Som noget helt nyt er der i forlængelse af LEGO Yoda Chronicles også blevet lavet en app til iPad og iPhone, hvor du kan downloade de forskellige karakterer og køretøjer fra serien.