LEGO Superheroes

Super Heroes

Vælg din ønskede model!

LEGO Super Heroes

Den nye og spændende underfamilie LEGO Super Heroes er som navnet antyder en serie af forskellige sæt, der alle har med superhelte at gøre.

Her på siden kan du finde tilbud på sæt fra underfamilien LEGO Super Heroes. Vi har blandt andet LEGO Marvel Super Hereos, der indeholder alle de kendte helte, du har set på film og i tegneserier. Vi forhandler også sæt med LEGO Iron Man og med LEGO Marvel Avengers, hvor du kan følge dine favorit supethelte fra Avengers serien.

For et specielt sæt med unikke LEGO Minifigurer kan du også vælge LEGO 76031, der er Hulk Buster Smash sættet. Dette sæt indeholder traditionelle Minifigurer, der afbilleder Thor og Iron Man fra serien, men udover dette hører også en række større figurer, hvor du får Hulk og en forstørret version af den klassiske Iron Man.

Find gode tilbud på LEGO Super Heroes

Uanset hvilke superhelte du er interesseret i, er du kommet til det rette sted, hvis du leder efter gode tilbud på dine LEGO Super Heroes. Her på siden kan du finde nogle af de mest populære sæt i underfamilien LEGO Super Heroes, så du kan bygge dine egne superhelte og blive instruktøren i din egen superheltefilm.

For aktuelle og spændende superhelte fra LEGO Super Heroes kan du finde nogle af heltene fra LEGO Marvel Avengers, hvor der blandt andet findes Thor, Hulk og Iron Man.

Med ine LEGO Marvel Avengers kan du genskabe den spændende historie om de forskellige superhelte, der må stå sammen for at bekæmpe de onde kræfter fra at ødelægge Jorden. Du kan vælge en af helte eller dem alle. Du kan også skabe din helt egen verden, hvor du bestemmer slagets gang og kan ændre på historien, så det bliver dig, der redder verden med dine LEGO Super Heroes.

Se når det går galt for LEGO Marvel Super Heroes: