LEGO Ultra Agents

Nu kan du tage på hemmelige missioner med LEGO Ultra Agents. Denne underfamilie fra LEGO er fyldt med action og spændende eventyr, hvor en række specialagenter fra LEGO drager på forskellige nervepirrende eventyr.

Her på siden kan du finde en masse forskellige gode tilbud på sæt fra LEGO Ultra Agents. Vi har pakker med Minifigurer, hvor du kan finde de kendte helte fra LEGO Ultra Agents. Nu kan du få dine egne agenter og tage på eventyr sammen med Agent Solomon Blaze, Agent Caila Phoenix, Agent Curtis Bolt og Professor Christina Hydron.

LEGO Ultra Agents er et af de mere komplicerede sæt fra LEGO og de anbefalede aldersgrænser ligger som regel mellem 9-14 år, da de store sæt har mere end 1000 dele og kan være svære at samle. Hvis du har mod på at tage kampen op og udfordre dig selv ved at bygge ting fra LEGO Ultra Agents som for eksempel deres kørende kontor og garage, kan du have timevis af sjov.

Sættene kan leges med for sig selv eller sammen med andre af dine sæt fra LEGO. Med i de forskellige LEGO sæt følger der også en lille guide med anbefalede konstruktioner, som du kan følge for at bygge forskellige ting med de samme klodser fra dit nye sæt.

Tag på missioner med LEGO Undercover

Hvis du gerne vil tage skridtet videre fra at tage på missioner med dine LEGO Ultra Agents, så kan du skaffe dig det spændende spil LEGO Undercover. Dette spil fungerer blandt andet til Nintendo Wii.

I LEGO Undercover kan du blive helten i din helt egen historie, hvor du er en politibetjent på forskellige missioner. LEGO Undercover er et sjovt og udfordrende spil, som kan fornøje dig og dine venner længe.

Med LEGO Undercover til Nintendo Wii tager LEGO skridtet videre og giver dig muligheden for virkelig at leve dig ind i LEGO-verdenen.

Se denne flotte Ultra Agents film fra LEGO Club Show: